Football Talk

Μπάγερν Μονάχου – Γκλάντμπαχ 1-1: «Κακός δαίμονας» και Ζόμερ σταμάτησαν τους Βαυαρούς!

Μπάγερν Μονάχου – Γκλάντμπαχ 1-1: «Κακός δαίμονας» και Ζόμερ σταμάτησαν τους Βαυαρούς!
«Ηρωική» ισοπαλία από τη Γκλάντμπαχ στην Αλιάντς Αρίνα, ενάντια στη Μπάγερν Μονάχου (1-1). Τέταρτη σερί αναμέτρηση που οι Βαυαροί δεν νικάνε τα «πουλάρια».

Συνέχισε τη καλή παράδοση που έχει χτίσει τα τελευταία χρόνια επί της Μπάγερν Μονάχου η Γκλάντμπαχ. Απόλυτη μοιρασιά στην Αλιάντς Αρίνα.

Τι και αν η Μπάγερν Μονάχου έχανε τις ευκαιρίες, ή καλύτερα, ο Γιάν Ζόμερ δεν άφηνε τους ποδοσφαιριστές των Βαυαρών να κάνουν το 1-0. Κάτι που επετεύχθη δύο φορές με τον Σαντιό Μανέ αλλά το VAR το ακύρωσε.

 Η Γκλάντμπαχ στο 43’, χάρη σε ένα λάθος του Νταγιότ Ουπαμεκανό που εκμεταλλεύτηκε ο Μάρκους Τουράμ και «πάγωσε» την Αλιάντς Αρίνα για το 1-0. 

Εν συνεχεία, όσο περνούσαν τα λεπτά, οι γηπεδούχοι δεν σταματούσαν να πιέζουν για την ισοφάριση, όμως ο Ελβετός τερματοφύλακας «κατέβαζε» ρολά. Μέχρις ότου, να νικηθεί από τον Λιρόι Σανέ στο 83ο λεπτό, με ένα πολύ όμορφο πλασέ από το σημείο του πέναλτι, σηκώνοντας το γήπεδο στο πόδι.

Βέβαια δεν κατάφερε να γυρίσει το ματς η πλευρά του Νάγκελσμαν και αρκέστηκε με τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά παραμένει στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Οι ενδεκάδες:

Μπάγερν Μονάχου (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Νόιερ, Παβάρ, Ουπαμεκανό, Ερναντέζ, Ντέιβις, Κίμιχ, Σάμπιτσερ (67’ Μουσιάλα), Κομάν, Σανέ (85’ Ντε Λιχτ), Μίλερ, Μανέ (68’ Γκνάμπρι)

Γκλάντμπαχ (Ντάνιελ Φάρκε): Ζόμερ, Σκάλι, Ιτακούρα, Ελβέντι, Νετς, Κονέ (85’ Γιάντσκε), Κράμερ, Νόιχαους (77’ Φρίντριχ), Πλεά (52’ Βολφ), Χόφμαν (85’ Χέρμαν), Τουράμ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0