Football Talk

ΠΑΕ ΑΕΚ προς τον κόσμο της που μπήκε στην OPAP Arena: «Τελευταία φορά! Προστατέψτε το γήπεδό μας!»

ΠΑΕ ΑΕΚ προς τον κόσμο της που μπήκε στην OPAP Arena: «Τελευταία φορά! Προστατέψτε το γήπεδό μας!»

«Μας πηγαίνουν πίσω όσα συνέβησαν σήμερα», αναφέρει μεταξύ άλλων η «Ένωση».

Ανακοίνωση σχετικά με την επίσκεψη των οπαδών της ΑΕΚ στην OPAP Arena πριν από την αναμέτρηση με τον Βόλο (27/8, 21:30) εξέδωσε η ΠΑΕ. Συγκεκριμένα η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» αναφέρθηκαν στις ζημιές που προκλήθηκαν στο νέο γήπεδο της ομάδας, ενώ ζήτησαν από τον κόσμο να μην επαναληφθεί κάποιο παρόμοιο περιστατικό.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ και αντιλαμβάνεται και συμμερίζεται τη μεγάλη λαχτάρα του φιλάθλου κόσμου της ομάδας μας για την επίσημη είσοδο μας στο σπίτι μας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ωστόσο το απόλυτα δικαιολογημένο συναίσθημα ανυπομονησίας δεν αποτελεί δικαιολογία για συμπεριφορές που είδαμε σήμερα στο χώρο του νέου μας γηπέδου.

Πιο συγκεκριμένα, παρά τις έντονες παρακλήσεις μας προς τις δεκάδες των οπαδών μας που βρέθηκαν στο γήπεδο για να το δουν από κοντά, ένας μεγάλος αριθμός από αυτούς μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και κάποιοι έπαιξαν ακόμα και ποδόσφαιρο σε αυτόν, μη αναλογιζόμενοι το γεγονός πως και ο αγωνιστικός χώρος είναι ακόμα υπό κατασκευή και ότι με αυτή τους τη συμπεριφορά δημιουργούν πολύ μεγάλο πρόβλημα.

Επιπλέον, υπήρξαν δυστυχώς και περιπτώσεις αφαίρεσης υλικού, πολύτιμου στην προσπάθεια να ανοίξει το γήπεδό μας το συντομότερο δυνατό και στην εν γένει λειτουργία του!

Ελπίζουμε ότι θα είναι η τελευταία φορά που παρατηρήθηκαν ανάλογα θλιβερά γεγονότα και καλούμε τον κόσμο μας να προστατεύσει την περιουσία όλων μας, την περιουσία της ΑΕΚ.

Περιττό να σημειώσουμε πόσο πίσω μάς πηγαίνουν όσα συνέβησαν σήμερα, στην προσπάθειά μας να φέρουμε την ομάδα και τον κόσμο πολύ γρήγορα στο γήπεδό μας. Παρ' όλα αυτά, θα τα καταφέρουμε. Όμως, ανάλογα γεγονότα δεν μπορούν να συμβούν ξανά τις επόμενες εβδομάδες. Όποιος αγαπάει πραγματικά την ΑΕΚ, ας το αναλογιστεί.

Τέλος, να σημειώσουμε πως δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να αναφερθούμε στις τεράστιες ευθύνες των ανθρώπων της ασφαλείας του γηπέδου, ζήτημα με το οποίο θα ασχοληθούμε άμεσα».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0