Football Talk

Κώστας Τσιμίκας: Δύο ασίστ με την Λίβερπουλ στο ίδιο ματς, για πρώτη φορά στην Premier League! (video)

Κώστας Τσιμίκας: Δύο ασίστ με την Λίβερπουλ στο ίδιο ματς, για πρώτη φορά στην Premier League! (video)

Τι και αν έπαιξε μόλις για 25 λεπτά; Ο Κώστας Τσιμίκας ήταν εξαιρετικός στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Μπόρνμουθ, με τον Έλληνα μπακ να μοιράζει δύο ασίστ, για πρώτη φορά στην καριέρα του, με την φανέλα των «κόκκινων»!

Έχει πραγματοποιήσει και πάλι εξαιρετική εμφάνιση με την φανέλα της Λίβερπουλ, αλλά στην προκειμένη περίπτωση, ήταν η φορά που παρουσιάστηκε περισσότερο παραγωγικός από κάθε άλλη.

Ακόμη και αν αγωνίστηκε μόλις για 25 λεπτά, με τον Κώστα Τσιμίκα να περνά ως αλλαγή στο παιχνίδι απέναντι στη Μπόρνμουθ και να καταφέρνει να συμπεριλαμβάνεται στους πρωταγωνιστές, μοιράζοντας δύο ασίστ στη μεγαλύτερη νίκη της ομάδας του στον 21ο αιώνα.

Αρχικά, βρήκε εξαιρετικά τον Καρβάλιο που «έγραψε» το 8-0, για να εκτελέσει εν συνεχεία κόρνερ, και να «χαρίσει» το δεύτερο γκολ του Ντίας στην βραδιά.

Κάπως έτσι, ο Κώστας Τσιμίκας έφτασε τις 6 τελικές πάσες με την φανέλα της ομάδας του. Ήταν όμως μόλις η πρώτη φορά που συμμετέχει σε δύο γκολ της Λίβερπουλ, στο ίδιο ματς. Και να σημειωθεί, πως σε 35 εμφανίσεις, δεν έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Αναμένεται…

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0