Football Talk

Άντονι: «Παρακαλάει» να φύγει από τον Άγιαξ και να πουληθεί στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Άντονι: «Παρακαλάει» να φύγει από τον Άγιαξ και να πουληθεί στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Δημόσια έκκληση απηύθυνε ο Βραζιλιάνος εξτρέμ του ΆγιαξΆντονι, ώστε να του επιτραπεί να φύγει για το Μάντσεστερ την ώρα που ο σύλλογος απέρριψε την τελευταία προσφορά της Γιουνάιτεντ της τάξεως των 76 εκατομμυρίων λιρών.

Ο Άγιαξ ζήτησε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πληρώσει περισσότερα από 85 εκατομμύρια λίρες, αρνούμενος να αποδεχτεί την πρόταση των 76 εκατομμυρίων για τον Άντονι. Ο Βραζιλιάνος ωστόσο κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε να φύγει από το Άμστερνταμ και χθες το βράδυ (26/8), μέσα από εκπομπή στο YouTube, έκανε έκκληση στον ολλανδικό σύλλογο να τον αφήσει να φύγει! Χαρακτηριστικό είναι πως ο ταλαντούχος εξτρέμ δεν έχει προπονηθεί με τον Άγιαξ όλη την εβδομάδα και έμεινε εκτός αποστολής του ολλανδικού συλλόγου για τον αυριανό αγώνα με την Ουτρέχτη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην διαδυκτιακή εκπομπή του Φαμπρίτσιο Ρομάνο: 

«Από τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, οι agents μου ήρθαν στο Άμστερνταμ για να ενημερώσουν τον Άγιαξ για την επιθυμία μου να φύγω από τον σύλλογο για να αντιμετωπίσω νέες προκλήσεις και ότι κάποιοι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι θα επικοινωνούσαν και μαζί τους φτάνοντας σίγουρα μια μεγάλη προσφορά. Τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, διέκοψα τις διακοπές μου και ήρθα προσωπικά να ενημερώσω τους διοικούντες του Άγιαξ, συμπεριλαμβανομένου του νέου προπονητή, για την επιθυμία μου να φύγω και ότι θα πρέπει να εξετάσουν αυτό το ενδεχόμενο.

Δεν τους ζητάω να με αφήσουν ελεύθερο. Ζητώ από τον Άγιαξ να με πουλήσει [για] την υψηλότερη προσφορά που έλαβε για έναν παίκτη που παίζει στην Eredivisie στην ιστορία. Έχω επιμείνει σε αυτό από τον Φεβρουάριο, ώστε ο σύλλογος να μπορέσει να επιδιορθώσει την ομάδα με ηρεμία και σωστό timing. Ήμουν πολύ χαρούμενος στο Άμστερνταμ, κέρδισα τίτλους, έκανα φίλους και έχτισα μέρος της καριέρας μου, αλλά τώρα είμαι γεμάτος κίνητρα και έτοιμος να ακολουθήσω την ιστορία και τα όνειρά μου. Οι άνθρωποι πρέπει να με ακούσουν και να καταλάβουν ότι το κίνητρό μου με ωθεί προς την ευτυχία. Πρέπει να συνεχίσω να παίζω σε υψηλό επίπεδο. Ο Άγιαξ θα είναι πάντα στην καρδιά μου». 

www.bnsports.gr 




Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0