Football Talk

Τσιριγώτης: «Στην προπόνηση σκοράρω συνέχεια, πίστευα πως θα το βάλω»!

Τσιριγώτης: «Στην προπόνηση σκοράρω συνέχεια, πίστευα πως θα το βάλω»!

Στην μεγάλη ευκαιρία που έχασε στο τέλος της αναμέτρησης, στάθηκε ο Θοδωρής Τσιριγώτης του Λεβαδειακού, στις πρώτες του δηλώσεις μετά το ματς, λέγοντας πως στην προπόνηση, σε αντίστοιχες περιπτώσεις, βρίσκει δίχτυα.

Δυσαρεστημένος ήταν ο Θοδωρής Τσιριγώτης μετά το τέλος της αναμέτρησης του Λεβαδειακού με τον Ιωνικό, με τον επιθετικό των φιλοξενούμενων να στέκεται στη μεγάλη χαμένη ευκαιρία στις καθυστερήσεις, συγκρίνοντάς την με αυτές που του παρουσιάζονται στην προπόνηση.

Αναλυτικά, είπε:

«Πίστευα ότι θα μου έρθει η ευκαιρία να σκοράρω και θα το βάλω. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Στην προπόνηση σκοράρω συνέχεια, το πίστευα και τώρα, αλλά δεν πανηγύρισα. Έπρεπε να προχωρήσω 2-3 μέτρα ακόμη και να πλασάρω. Φοβήθηκα όμως πως θα με περιορίσει ο αμυντικός, πλάσαρα από μακριά και έχασε την ευκαιρία.

Είμαστε στεναχωρημένοι, αξίζαμε τη νίκη, κόστισε η ευκαιρία. Ωστόσο, αντιδράσαμε καλά, καθώς μετά την ήττα από την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, τον Παναθηναϊκό, δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Μετά το τέλος, μου έστειλαν αμέσως οι γονείς και η κοπέλα μου!»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0