Football Talk

Λάτσιο - Ίντερ 3-1: Στους «Λατσιάλι» το ντέρμπι με πάρτι στο… τέλος!

Λάτσιο - Ίντερ 3-1: Στους «Λατσιάλι» το ντέρμπι με πάρτι στο… τέλος!

Η Λάτσιο επέστρεψε στις νίκες χάρη σε ένα τρομερό πύραυλο του Λουίς Αλμπέρτο και μια ασύλληπτη έμπνευση του Πέδρο. 3-1 την Ίντερ.

Η αναμέτρηση στο Ολύμπικο ξεκίνησε πολύ δυναμικά από τη πλευρά των φιλοξενούμενων οι οποίοι έχασαν δυο μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. 

Όμως με μια πολύ ωραία σέντρα του Σερτζέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, ο Φελίπε Άντερσον με πολύ ωραία κεφαλιά έκανε το 1-0 για να διαμορφώσει το σκορ του ημιχρόνου. 

Παρόλα αυτά, οι «νερατζούρι» ισοφάρισαν στο 51' με τον Λαουτάρο Μαρτίνες, ύστερα από μεγάλο λάθος της άμυνας των γηπεδούχων.

Ωστόσο, από το σημείο αυτό η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι άρχισε την «αντεπίθεση». Με τον Τσίρο Ιμόμπιλε να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 62’, αλλά λίγα λεπτά μετά (75’) ο Λουίς Αλμπέρτο με ένα τρομερό σουτ εκτός περιοχής έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του. 

Λίγο πριν λήξει το ματς οι Ρωμαίοι δεν είχαν τελειώσει ακόμα, αφού ο Πέδρο με ένα πολύ όμορφο πλασέ έκανε το 3-1

Οι ενδεκάδες:

Λάτσιο (Μαουρίτσιο Σάρι): Προβεντέλ, Λατσάρι, Πάτρικ, Ρομανιόλι, Μάρουσιτς, Κατάλντι, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Βεσίνο, Άντερσον, Ζακάνι, Ιμόμπιλε

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Ντάμφρις, Ντιμάρκο, Γκαγκλιαρντίνι, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Μαρτίνες, Λουκάκου

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0