Football Talk

Ερυθρός Αστέρας: Παραιτήθηκε ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς!

Ερυθρός Αστέρας: Παραιτήθηκε ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς!

Παρελθόν αποτελεί ο Ντέγιαν Στάνκοβις από τον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα, με την παραίτησή του να γίνεται δεκτή.

Μετά από τρία χρόνια, χωρίζουν οι δρόμοι Ερυθρού Αστέρα και Ντέγιαν Στάνκοβιτς. Ο παλαίμαχος άσος της σερβικής ομάδας, λίγες μέρες μετά το σοκ του αποκλεισμού από τους ομίλους του Champions League υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση του συλλόγου κα έγινε δεκτή.

Στη θέση του θα καθίσει ο Μίλος Μιλόγεβιτς, μέχρι πρότινος τεχνικός της Μάλμε και πρώην συνεργάτης του. Ο Στάνκοβιτς μετράει τρία πρωταθλήματα Σερβίας και δυο Κύπελλα το διάστημα παραμονής του στον πάγκο των «ερυθρολεύκων» όμως σε καμία εξ’ αυτών των περιπτώσεων δεν μπόρεσε να βάλει τον Αστέρα στους ομίλους, κάτι που τον λυπεί και τον κάνει να νιώθει «άδειο» όπως είπε.

Αναλυτικότερα τα όσα ανέφερε στο αντίο του:

«Ο Ερυθρός Αστέρας είναι η τεράστια αγάπη μου, ένα απερίγραπτο συναίσθημα. Τώρα μετά την τρίτη προσπάθεια να τον βάλω στο Champions League, νιώθω εντελώς άδειος, γιατί δεν κατάφερα να δώσω στη μεγαλύτερη αγάπη μου αυτό που ήθελα περισσότερο. Έδωσα το καλύτερο δυνατό. Για μένα, αυτά τα τρία χρόνια ήταν το πιο όμορφο κομμάτι της ποδοσφαιρικής μου ζωής. Κάτι που με έφτιαξε περαιτέρω, με έκανε όλο και καλύτερο. Ευχαριστώ τους παίκτες, την διοίκηση και τους οπαδούς που ήταν υπεύθυνοι γι' αυτό. Πάντα ένιωθα την υποστήριξή τους. Γι' αυτό ακριβώς πήρα την απόφαση να φύγω ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και ευχής ο Ερυθρός Αστέρας να είναι πάντα ο καλύτερος. Σας ευχαριστώ όλους για τον υπέροχο χρόνο που περάσαμε στο «Μαρακανά». Πιστεύω ότι τα χρόνια της επιτυχίας είναι ακριβώς μπροστά από τον σύλλογο και θα παραμείνω πάντα εκεί για Ερυθρό Αστέρα μου, πάντα με όλη μου την καρδιά, γιατί ο Ερυθρός Αστέρας είναι ζωή μου και τα υπόλοιπα είναι μικρά πράγματα».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0