Football Talk

Κορμπεράν: «Είχαμε ευκαιρίες να το τελειώσουμε νωρίτερα – Πετύχαμε τον στόχο μας»

Κορμπεράν: «Είχαμε ευκαιρίες να το τελειώσουμε νωρίτερα – Πετύχαμε τον στόχο μας»

Ο Κάρλος Κορμπεράν μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού επί του Απόλλωνα Λεμεσού, εμφανίστηκε ευχαριστημένος αφού ο στόχος επετεύχθη, αλλά τόνισε ότι η ομάδα του είχε ευκαιρίες να τελειώσει το ματς νωρίτερα.

Ο στόχος του Ολυμπιακού, η είσοδος δηλαδή στους ομίλους του Europa League, επετεύχθη και αυτό αφήνει ικανοποιημένο τον Κάρλος Κορμπεράν. Ο Ισπανός τεχνικός είδε την ομάδα να του να δείχνει χαρακτήρα και να μη «λυγίζει» παρότι δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης λίγο πριν το τέλος και στη συνέχεια έμεινε με παίκτη λιγότερο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κάρλος Κορμπεράν:

«Είναι πραγματικά κρίμα που χρειάστηκε η διαδικασία των πέναλτι για να περάσουμε στους ομίλους. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο είμασταν απόλυτα αποτελεσματικοί στην άμυνα και δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να τελειώσουμε το παιχνίδι νωρίτερα.

Όμως αυτό που μετράει στο τέλος ήταν το κουράγιο που έδειξαν οι παίκτες μας, που παρότι τα πράγματα δεν ήταν υπέρ κατόρθωσαν να συνεχίσουν με θάρρος το παιχνίδι και να φέρουν εις πέρας τον στόχο».

Δεν ήταν καθόλου εύκολο να διαχειριστούμε το γεγονός ότι δεχθήκαμε ένα γκολ στο 90ο λεπτό του αγώνα και επίσης ότι χάσαμε έναν παίκτη μας στην παράταση».

Για τα στοιχεία που χρειάζεται μια ομάδα για να ανταπεξέλθει σε τέτοιες καταστάσεις:

«Χρειάζεται προσωπικότητα, η ομάδα να είναι ενωμένη, να παίζει σαν ένα και να έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα. Αυτά τα τρία χαρακτηριστικά τα είχε η ομάδα μας σήμερα και είμαι ευχαριστημένος από αυτό».

Για το τι είπε στον Βατσλίκ μετά το τέλος του αγώνα:

«Δεν έχω καταφέρει να μιλήσω ακόμα μαζί του, όμως ήταν ένα απαραίτητο κομμάτι για να καταφέρει η ομάδα να βρεθεί εδώ που βρίσκεται σήμερα»

Για τις πρώτες σκέψεις του σχετικά με την πρόκριση στους ομίλους του Europa League:

«Από την πρώτη στιγμή που ήρθε στον Ολυμπιακό δεν είχα κανένα άλλον στόχο πέραν από αυτόν. Ήθελα να βρεθούμε σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης, μια που ο Ολυμπιακός δε κατάφερε να βρίσκεται στο Champions League. Έπρεπε λοιπόν η ομάδα να είναι εδώ, να δείξει βελτίωση, αυτό ήταν το πρώτο που προσπάθησα και είμαι πολύ χαρούμενος που τα καταφέραμε. Εφόσον δεν είχαμε τη δυνατότητα να είμαστε στην καλύτερη διοργάνωση, είμαστε σε αυτήν που μπορέσαμε να διαγωνιστούμε και χρειάστηκε να περάσουμε δύο προκριματικές φάσεις για να το πετύχουμε αυτό».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0