Football Talk

Βατσλίκ: «Θα προτιμούσα να είχαμε ολοκληρώσει με νίκη την κανονική διάρκεια»

Βατσλίκ: «Θα προτιμούσα να είχαμε ολοκληρώσει με νίκη την κανονική διάρκεια»

Ευτυχισμένος με την πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού ο Τόμας Βατσλίκ.

Ο «ήρωας» της αναμέτρησης για τον Ολυμπιακό, Τόμας Βατσλίκ, κατόρθωσε να αποκρούσει τρία πέναλτι στην διάρκεια της «ψυχοφθόρου» διαδικασίας και να στείλει την ομάδα του στους ομίλους του Europa League.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV, όπου δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και την πρόκριση, αλλά θα προτιμούσε αυτή να είχε έρθει στην κανονική διάρκεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τόμας Βατσλίκ:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρισκόμαστε στην φάση των ομίλων του Europa League. Είναι κάτι που το προσπαθήσαμε πάρα πολύ. Μετά από τον τρόπο που ξεκίνησε η χρονιά, ήταν κάτι που το θέλαμε πολύ και δουλέψαμε αρκετά για να το πετύχουμε. Θα προτιμούσα όμως το παιχνίδι να είχε τελειώσει στα 90 λεπτά, χωρίς χρειαστεί να περάσουμε από την διαδικασία των πέναλτι. Κάτι που θα ήθελα να είχε συμβεί και στην Μπρατισλάβα. Ήμουν αρκετά προετοιμασμένος, είχα δουλέψει με τον προπονητή τερματοφυλάκων και απέδωσε αυτή η προετοιμασία».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0