Football Talk

Ο Απόλλων Λεμεσού έβαλε τέλος στο σερί του Γιώργου Μασούρα!

Ο Απόλλων Λεμεσού έβαλε τέλος στο σερί του Γιώργου Μασούρα!

Ο Γιώργος Μασούρας σκόραρε κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού, όμως το σερί 33 αγώνων που είχε χτίσει με τον Ολυμπιακό έλαβε τέλος.

Ο Γιώργος Μασούρας ήταν αυτός που έβαλε μπροστά στο σκορ τον Ολυμπιακό, μόλις στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού, σημειώνοντας γκολ σε 34ο διαφορετικό ματς των «ερυθρόλευκων».

Στα προηγούμενα 33 παιχνίδια, ο Ολυμπιακός είχε ισάριθμες νίκες, με τον Μασούρα να αποτελεί… γούρι για την ομάδα του Πειραιά. Ο κανόνας όμως που ήθελε τους «ερυθρόλευκους» να νικούν κάθε φορά που πετυχαίνει γκολ ο 28χρονος καταρρίφθηκε και το εκπληκτικό σερί που είχε χτίσει ο Μασούρας… γκρεμίστηκε κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Μέχρι την ρεβάνς με την κυπριακή ομάδα, ο Έλληνας εξτρέμ είχε βρει δίχτυα 42 φορές σε 33 διαφορετικούς αγώνες με την φανέλα των «ερυθρόλευκων», αλλά η 34η δεν ήταν… τυχερή, με τον Πίττα να ισοφαρίζει στο 90’ και διαμορφώνει το τελικό 1-1 της κανονικής διάρκειας.

 

Στο τέλος βέβαια, ο Ολυμπιακός «χαμογέλασε» έστω και στα πέναλτι, όπου με ήρωα τον Βατσλίκ εξασφάλισε την παρουσία του στους ομίλους του Europa League και με αυτό τον τρόπο... χρύσωσε το χάπι στον Μασούρα για την διακοπή στο σερί του.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0