Football Talk

Champions League: Όμιλος «θανάτου» Μπαρτσελόνα-Μπάγερν και αντίπαλος των Βαυαρών ο Λέβα με το καλημέρα - Στα... μαλακά η Ρεάλ Μαδρίτης!

Champions League: Όμιλος «θανάτου» Μπαρτσελόνα-Μπάγερν και αντίπαλος των Βαυαρών ο Λέβα με το καλημέρα - Στα... μαλακά η Ρεάλ Μαδρίτης!

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση των ομίλων του Champions League για τη σεζόν 2022/23, με την κληρωτίδα να έχει… κέφια και να φέρνει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αντίπαλο με την Μπάγερν Μονάχου, με την πρώτη ευκαιρία!

Οι συναντήσεις ποδοσφαιρικών «γιγάντων» στους ομίλους του Champions League δεν αποφεύχθηκαν, για ακόμα μία σεζόν. Η κληρωτίδα στην Κωνσταντινούπολη «τσέκαρε» σπουδαία ραντεβού, όπως αυτό της Μπαρτσελόνα με την Μπάγερν Μονάχου! Μία συνύπαρξη… θανάτου στον 3ο όμιλο -μαζί με την Ίντερ- που αναγκάζει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να αντιμετωπίσει ως αντίπαλος του Βαυαρούς, την φανέλα των οποίων φόρεσε για οκτώ συναπτά έτη, με την πρώτη… ευκαιρία! Επιστροφή και για τον Έρλινγκ Χάαλαντ, που θα αντιμετωπίσει την Μπορούσια Ντόρτμουντ από την οποία αποχώρησε το φετινό καλοκαίρι.

Από την άλλη, Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν, όσο περίεργο κι αν μοιάζει, θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στο Champions League. Εύκολο «έργο» αναμένεται να έχει η κάτοχος του τροπαίου, Ρεάλ Μαδρίτης, που θα κοντραριστεί και με τη Σέλτικ του Γιώργου Γιακουμάκη, αλλά και η νικήτρια του Europa League, Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Στα «βαθιά» η Κοπεγχάγη του Κάρλος Ζέκα, κόντρα σε Σίτι και Σεβίλλη.

Αναλυτικά οι όμιλοι:

1ος όμιλος

Άγιαξ (Ολλανδία)

Λίβερπουλ (Αγγλία)

Νάπολι (Ιταλία)

Ρέιντζερς (Σκωτία)

2ος όμιλος

Πόρτο (Πορτογαλία)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)

Μπάγερ Λεβερκούζεν (Γερμανία)

Κλαμπ Μπριζ (Βέλγιο)

3ος όμιλος

Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)

Μπαρτσελόνα (Ισπανία)

Ίντερ (Ιταλία)

Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία)

4ος όμιλος

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Γερμανία)

Τότεναμ (Αγγλία)

Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Πορτογαλία)

Μαρσέιγ (Γαλλία)

5ος όμιλος

Μίλαν (Ιταλία)

Τσέλσι (Αγγλία)

Σάλτσμπουργκ (Αυστρία)

Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία)

6ος όμιλος

Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)

Λειψία (Γερμανία)

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία)

Σέλτικ (Σκωτία)

7ος όμιλος

Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)

Σεβίλλη (Ισπανία)

Μπορούσια Ντόρτμουντ (Γερμανία)

Κοπεγχάγη (Δανία)

8ος όμιλος

Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία)

Γιουβέντους (Ιταλία)

Μπενφίκα (Πορτογαλία)

Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0