Football Talk

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Μπόντο Γκλιμτ 4-1: Καταιγίδα στο φινάλε από τον Ντρμιτς και… δωράκι στον Ολυμπιακό! (video)

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Μπόντο Γκλιμτ 4-1: Καταιγίδα στο φινάλε από τον Ντρμιτς και… δωράκι στον Ολυμπιακό! (video)

Έχοντας λυτρωτή τον Γιόσιπ Ντρμιτς, ο οποίος σκόραρε δις στο τέλος, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ επικράτησε της Μπόντο Γκλιμτ και έστειλε τον Ολυμπιακό στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας.

Μια μεγάλη νίκη που κρίθηκε στην παράταση πήρε η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, επικρατώντας με σκορ 4-1 της Μπόντο Γκλιμτ στη ρεβάνς των play off του Champions League. Με αυτόν τον τρόπο και ο Ολυμπιακός βγήκε επωφελημένος καθώς σε περίπτωση που αποκλείσει τον Απόλλωνα Λεμεσού αύριο (25/8), τότε θα βρεθεί στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση των ομίλων του Europa League.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ μπήκε απόψε στον αγωνιστικό χώρο για ένα πράγμα και μόνο: να τα ανατρέψει όλα και να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση. Μάλιστα αυτό, φάνηκε από πολύ νωρίς.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Όρσιτς εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της αντίπαλης άμυνας όπως και τις κόντρες, απέφυγε τους προσωπικούς του αντιπάλους και σημείωσε το 1-0!

Η πίεση των Κροατών συνέχισε να αυξάνεται με το πέρασμα των λεπτών. Στο 32’ ο Αντέμι είχε μια πολύ καλή ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του, όμως η προσπάθειά του κατέληξε να χτυπά το οριζόντιο δοκάρι.

Τελικά τη λύση έδωσε ο Πέτκοβιτς. Ο 27χρονος επιθετικός βρήκε δίχτυα με ένα τρομερό «ψαλιδάκι», έγραψε το 2-0 (35’) και εκείνη τη στιγμή η πρόκριση έμοιαζε πιο κοντά από ποτέ!

Οι Νορβηγοί, όμως, δεν κατέθεσαν τα όπλα. Σύντομα το πείσμα των φιλοξενούμενων απέφερε καρπούς για τους ίδιους, καθώς ο Γκρονμπάεκ βρήκε ένα ωραίο γκολ στο 70’ και έστειλε το παιχνίδι να κριθεί στην παράταση!

Τα πράγματα στον έξτρα χρόνο ήταν ήρεμα, τελικά απεδείχθη πως ήταν μόνο… the calm before the storm. Ο Γιόσιπ Ντρμιτς μεταμφιέστηκε στον… απόλυτο ήρωα καθώς με ένα  προσωπικά του γκολ στο 117’ και μια ασίστ στον Μποτσκάι (120’), διαμορφώθηκε το τελικό 4-1 και η ομάδα του έφυγε για τα αστέρια!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0