Football Talk

Λιγκ Καπ: Άνετες προκρίσεις για Λιντς, Μπράιτον και Νιούκαστλ!

Λιγκ Καπ: Άνετες προκρίσεις για Λιντς, Μπράιτον και Νιούκαστλ!

Στον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ προκρίθηκαν με χαρακτηριστική άνεση τρεις ομάδες από την Premier League, με τη Λιντς, τη Μπράιτον και τη Νιούκαστλ να συνεχίζουν, όπως και η Μπρίστολ Σίτι που πήρε το «διπλό» απέναντι στη Γουίκομπ!

Οι αναμετρήσεις το βράδυ της Τετάρτης (24/08) ήταν τέσσερις, με τις τρεις ομάδες της Premier League, Νιούκαστλ, Μπράιτον και Λιντς να καταφέρνουν να περάσουν τους αντιπάλους τους.

Αρχικά, η Νιούκαστλ βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο 21’ από την Τρανμίρ Ρόβερς, αλλά δύο γκολ των Λασέλς και Γουντ στο 40’ και στο 52’ αντίστοιχα, ανέτρεψαν το σκορ σε 2-1 και… επανάφερε την τάξη. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι ήταν πολύ κοντά στο 2-2, αλλά αυτό δε συνέβη ποτέ, μιας και ο Ντάρλοου ήταν σε εκπληκτική βραδιά. 

Την ίδια ώρα, η Μπράιτον «καθάρισε» από τη λήξη του πρώτου μέρους την υπόθεση πρόκριση χάρη στα γκολ των Ουντάβ και Αλζάτε, με τον Γκρέιαμ Πότερ να ανταμείβεται από τις ευκαιρίες που έδωσε σε νέους ποδοσφαιριστές, καθώς η ομάδα του επικράτησε με 3-0 επί της Φόρεστ Γκριν Ρόβερς και είδε στο τέλος τον νεαρό Φέργκιουσον να βάζει το «κερασάκι» στη τούρτα.

Επιπλέον, στην αναμέτρηση της Λιντς με την Μπάρνσλεϊ το πρώτο μέρος ήταν πλήρως απολαυστικό, αφού είχε τρία γκολ και ένα χαμένο πέναλτι. Εκ των οποίων τα δύο γκολ ήταν της Λιντς, με σκόρερ τους Κλιχ και Σινιστέρα. Με τον Πολωνό να δίνει οριστικά τη πρόκριση στα «παγώνια» στο 56ο λεπτό, γράφοντας το 3-1.

Τέλος, η Μπρίστολ Σίτι πήρε μια μεγάλη πρόκριση επί της Γουίκομπ, σκοράροντας δύο γκολ στο... τέλος για να νικήσει με το 3-1, που ήταν πιο δύσκολο απ' όσο δείχνει. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Γουίκομπ – Μπρίστολ Σίτι 1-3

Λιντς – Μπάρνσλεϊ 3-1

Τρανμίρ – Νιούκαστλ 1-2

Φόρεστ Γκριν – Μπράιτον 0-3

www.bnsports.gr




Αναλυτικά τα αποτελέσματα
:

Γουίκομπ – Μπρίστολ Σίτι 1-3

Λιντς – Μπάρνσλεϊ 3-1

Τρανμίρ – Νιούκαστλ 1-2

Φόρεστ Γκριν – Μπράιτον 0-3

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0