Football Talk

ΑΠΟΕΛ – Τζουγκάρντεν 3-2: Τα’δωσε όλα αλλά έμεινε στον... άσο! (video)

ΑΠΟΕΛ – Τζουγκάρντεν 3-2: Τα’δωσε όλα αλλά έμεινε στον... άσο! (video)

Σε ένα ματς που «έσπασαν» καρδιές στο ΓΣΠ της Λευκωσίας, το ΑΠΟΕΛ τα έδωσε όλα κόντρα στη Τζουγκάρντεν αλλά δεν κατάφερε να κάνει την μεγάλη ανατροπή, παρά την νίκη με 3-2 και είπε «αντίο» στο Conference League.

Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ μπήκαν πολύ ψυχωμένοι στον αγώνα και αυτό φάνηκε από το πρώτο κιόλας λεπτό. Μόλις στο 2’ έπειτα από πολύ ωραία μπαλιά του Σαρφό, ο Μπλουμ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει, όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας των Σουηδών κράτησε το μηδέν για την ομάδα του. Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο 7’, μετά από κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι, ο Καρώ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μάγκλιτσα την έστειλε στα δίχτυα του Ζέτερστρεμ για το 1-0 υπέρ του ΑΠΟΕΛ!

Όπως και πριν το γκολ έτσι και μετά, η κυπριακή ομάδα κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, με τους παίκτες της Τζουγκάρντεν να έχουν τελείως παθητικό ρόλο. Το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων ήρθε από στημένη φάση όταν στο 23’ ο Μπλουμ με μία καταπληκτική εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, νίκησε τον Ζέτερστρεμ, ο οποίος φέρει μεγάλη ευθύνη.

Μετά το δεύτερο τέρμα, οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ έριξαν ρυθμούς προκειμένου να μη μείνουν από δυνάμεις, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να είναι ανήμποροι να αντιδράσουν μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους Σκανδιναβούς να παίρνουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να ανεβάζουν στροφές σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο. Στο 65’ μάλιστα, θα απειλήσουν για πρώτη φορά στο ματς με ένα επικίνδυνο σουτ. Η πίεση των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε και το 68’ κατάφεραν να μειώσουν με τρομερό τελείωμα του Άντερσον μέσα στην περιοχή.

Παρόλη την ψυχρολουσία από το γκολ της Τζουγκάρντεν οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και απάντησαν πολύ γρήγορα με υπέροχη προσπάθεια του Μαρκίνιος στο 74’! ‘Έπειτα από ωραία μπαλιά του Σαρφό, ο άσος της κυπριακής ομάδας να προλαβαίνει στην έξοδο τον αντίπαλο τερματοφύλακα, κάνοντας  το 3-1!

Και εκεί που το ΑΠΟΕΛ είχε μπει για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης, έπειτα από ένα φάουλ που αστόχησε ο Μπλουμ στο 90’, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν πολύ γρήγορα στην αντεπίθεση με επαναφορά του Ζέτερστρεμ, ο οποίος βρήκε τον Ασόρο και αυτός πλάσαρε εύστοχα τον Μπέλετς βάζοντας ταφόπλακα στα όνειρα των Κυπρίων, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΑΠΟΕΛ (Σωφρόνης Αυγουστή): Μπέλετς, Τσεπάκ, Καρώ, Κοσταντίνοφ, Φεράρι (66′ Γουίλερ), Εντονγκαλά (66′ Μαρκίνιος), Σαρφό, Ντάλσιο (80′ Θεοδώρου), Βιγιαφάνιες, Μπλουμ, Μάγκλιτσα.

Τζουργκάρντεν (Κιμ Μπέργκστραντ / Τομάς Λάγκερλεφ): Ζέτερστρομ, Γιόχανσον, Χιέν, Έκνταλ, Άντερσον (90’+1 Μπένγκστομ), Φίντελ (85′ Ντάνιελσον), Σάμποβιτς, Έρικσον, Βίχκιμ (85′ Μπάντα), Ραντέτινατς, Έντβαρντσεν (71′ Ασόρο).



Αντώνης Κεφαλωνίτης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0