Football Talk

Αστέρας Τρίπολης: Ανακοίνωσε Ντομίνγκεθ

Αστέρας Τρίπολης: Ανακοίνωσε Ντομίνγκεθ
Ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης είναι και με τη βούλα ο Χουάν Ντομίνγκεθ με τους Αρκάδες να ανακοινώνουν την απόκτηση του Ισπανού μέσου.
Σχετικά Άρθρα

Άλλη μία μεταγραφή ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης. Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά έκανε δικό της τον Χουάν Ντομίνγκεθ ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ισπανός μέσος πέρασε από τα ιατρικά και στη συνέχεια υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Αρκάδες.

Ο Ντομίνγκεθ είναι ο τρίτος παίκτης ο οποίος το φετινό καλοκαίρι κάνει την διαδρομή Γιάννενα - Τρίπολη μετά τους Στάνκο και Γκαρντάβσκι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή, Juan Domínguez Lamas. Γεννημένος στις 8 Ιανουαρίου 1990 στην πόλη Pontedeume της Ισπανίας, ο Juan Domínguez αγωνίζεται ως μέσος. Ο νέος ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023 και επέλεξε τον αριθμό 28 για τη φανέλα του.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Deportivo B 35 (1)

Deportivo La Coruña 158 (10)

Mallorca 30 (1)

Reus 50 (3)

Sturm Graz 38 (4)

ΠΑΣ Γιάννινα 55 (1)

Η ΔΗΛΩΣΗ

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι μια ομάδα με ιστορία στην Super League. Έρχομαι στον σύλλογο με μεγάλο κίνητρο. Πραγματικά μου αρέσει ολόκληρος ο οργανισμός του ΑΣΤΕΡΑ και είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί θα έχουμε ια καλή σεζόν"».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0