Football Talk

ΑΕΚ: Ο Πλάνιτς οδεύει προς Αλ Αΐν

ΑΕΚ: Ο Πλάνιτς οδεύει προς Αλ Αΐν

Η Αλ Αΐν ενημέρωσε τη Μακάμπι Χάιφα πως σκοπεύει να πληρώσει τη ρήτρα 2 εκατ. ευρώ του παίκτη και να τον κάνει δικό της.

Σε μία μεταγραφική περίοδο τα πάντα μπορούν να γίνουν… Εκεί λοιπόν που φαινόταν πως ο Μπόγκνταν Πλάνιτς θα φορούσε τη φανέλα της ΑΕΚ κάποια στιγμή, είτε τώρα, είτε του χρόνου όταν και λήγει το συμβόλαιό του με την Μακάμπι Χάιφα, οδεύει προς τα ΗΑΕ και την Αλ Αΐν.

Η Αλ Αΐν φέρεται να έχει ενημερώσει τη Μακάμπι πως θα πληρώσει τη ρήτρα 2 εκατ. ευρώ και θα κάνει δικό της τον παίκτη, πληρώνοντας φυσικά και ένα συμβόλαιό στον Σέρβο στόπερ που τον ικανοποιεί.

Η ΑΕΚ προσπάθησε όλο το καλοκαίρι να πάρει τον Πλάνιτς και βρέθηκε κοντά στο να τα καταφέρει. Έφτασε να προσφέρει μέχρι και 1,3 εκατ. ευρώ για έναν ποδοσφαιριστή που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2023. Είχε τον παίκτη με το πλευρό της, όχι όμως και τη διοίκηση της Μακάμπι η οποία αρνήθηκε όλες οι προτάσεις της ΑΕΚ, ζητώντας να καταβληθεί η ρήτρα.

Η ΑΕΚ άφησε την περίπτωση Πλάνιτς και προχώρησε σε άλλο σχεδιασμό, αμέσως μετά τη ρεβάνς της Μακάμπι με τον Ολυμπιακό, όταν και έκανε την καλύτερη και μεγαλύτερη προσφορά της, την οποία και δεν αποδέχθηκαν οι Ισραηλινοί. Υπήρχε ένα «παράθυρο» όλες αυτές τις εβδομάδες μήπως και υπάρξει αλλαγή στάση της Μακάμπι. Το χειρότερο σενάριο θα ήταν να υπέγραφε τον Γενάρη ο Πλάνιτς με την ΑΕΚ και να ερχόταν σε αυτή το καλοκαίρι του 2023.

Τώρα λοιπόν, έρχεται η Αλ Αΐν και ίσως και σήμερα, όπως λένε στο Ισραήλ, θα καταβάλλει τα χρήματα και θα πάρει τον παίκτη και μάλιστα άμεσα, όπερ σημαίνει πως είναι πιθανό ο Πλάνιτς να μην παίξει ούτε στη ρεβάνς της Μακάμπι με τον Ερυθρό Αστέρα.

Αν δεν προκύψει κάποια δραματική αλλαγή ο Πλάνιτς οδεύει προς την Αλ Αΐν εντός της ημέρας και η ΑΕΚ θα κινηθεί για τρίτο στόπερ μόνο εφόσον το ζητήσει ο Αλμέιδα μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Εκτός κι αν η Αλ Αΐν θέλει να δώσει τον Σέρβο στόπερ… δανεικό στην ΑΕΚ!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0