Football Talk

Ο κόσμος της Γιουνάιτεντ… ακύρωσε το μίτινγκ της ομάδας!

Ο κόσμος της Γιουνάιτεντ… ακύρωσε το μίτινγκ της ομάδας!

Την απόφαση να μην μεταβούν στο Lowry πριν από το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ για το team-meeting έλαβαν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την ενημέρωση της αστυνομίας πως καλό θα ήταν ν' αποφευχθεί αφού ήδη ο κόσμος έχει αρχίσει να κινείται γύρω από το σημείο ενόψει της μεγάλης διαδήλωσης στο Ολντ Τράφορντ!

Η βραδιά προβλέπεται ανήσυχη στο Μάντσεστερ βάσει των όσων αναφέρουν οι Αρχές και των πληροφοριών που μεταφέρει η Evening Manchester News.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ αναγκάστηκε ν' ακυρώσει το καθιερωμένο team-meeting στο ξενοδοχείο Lowry που επρόκειτο να λάβει χώρα μερικές ώρες πριν από το αποψινό ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.

Ο λόγος είναι πως οι οπαδοί έχουν προετοιμάσει μεγάλη διαδήλωση και πορεία διαμαρτυρίας κατά των Γκλέιζερς, ήδη κόσμος φέρεται να κυκλοφορεί στην γύρω περιοχή και η Αστυνομία προτίμησε να μην υπάρξουν παρατράγουδα στο ξενοδοχείο.

Περί τους 10.000 οπαδούς αναμένεται σίγουρα ν' αποχωρήσουν από το Ολντ Τράφορντ σε ένδειξη... απέχθειας προς τα αφεντικά εξ Αμερικής και η νύχτα προβλέπεται ενδιαφέρουσα, με τους «κόκκινους» την ίδια ώρα ν' αναζητούν την πρώτη τους νίκη στη φετινή Premier League. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για την Γιουνάιτεντ μετά τα ηχηρά χαστούκια από τις Μπράιτον και Μπρέντφορντ στα πρώτα δυο ματς...

Πηγη: england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0