Football Talk

Μπάγερν Μονάχου: Έφυγε ο Λεβαντόφσκι αλλά το πάρτι… καλά κρατεί, με νέο ιστορικό ρεκόρ στην Bundesliga!

Μπάγερν Μονάχου: Έφυγε ο Λεβαντόφσκι αλλά το πάρτι… καλά κρατεί, με νέο ιστορικό ρεκόρ στην Bundesliga!

Ιστορικές επιδόσεις και επιβλητικές νίκες. Δύο έννοιες συνυφασμένες πλέον με την Μπάγερν Μονάχου, η οποία συνέτριψε με σκορ 7-0 την Μπόχουμ και κατέρριψε ακόμα ένα ρεκόρ στην Bundesliga!

Σχετικά Άρθρα

Γνωρίζαμε ότι η Μπάγερν Μονάχου τρέχει σε μια ξεχωριστή ταχύτητα από τις υπόλοιπες ομάδες της Bundesliga εδώ και μια δεκαετία, όμως οι αριθμοί της στο ξεκίνημα της σεζόν 2022/23 δεν έχουν προηγούμενο και… ζαλίζουν!

Οι Βαυαροί μπορεί το καλοκαίρι να έχασαν τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που αποχώρησε για την Μπαρτσελόνα, κάτι που αρκετοί πίστεψαν ότι θα προκαλούσε μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα, ωστόσο το ρεκόρ των πρώτων αγωνιστικών, πείθουν πια και τον πιο απαισιόδοξο. Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν μετά το πέρας της 3ης «στροφής» στην Bundesliga έχει το απόλυτο νικών (3/3) και προελαύνει στον πίνακα της βαθμολογίας.

Τελευταίο «θύμα» της, η Μπόχουμ, την οποία και διέλυσε με 7-0 εκτός έδρας, έχοντας πέντε διαφορετικούς σκόρερ. Σανέ, ντε Λιχτ, Κομάν, Γκνάμπρι, δις ο Μανέ και ένα αυτογκόλ από τον Γκαμπόα διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. Πριν από αυτό, είχε προηγηθεί η νίκη της πρεμιέρας με σκορ 6-1 στο Ντόιτσε Μπανκ Παρκ της Φρανκφούρτης επί της Άινχτραχτ, την οποία ακολούθησε το 2-0 της Αλιάνζ Αρίνα επί της Βόλφσμπουργκ.

Πρόκειται για την πρώτη φορά μετά την σεζόν 2018/19 που η Μπάγερν ξεκινά κατ’ αυτόν τον τρόπο στο πρωτάθλημα, όμως η είδηση δεν είναι αυτή, αλλά το ρεκόρ στο σκοράρισμα που έχει σημειώσει η ομάδα του Μονάχου. Συγκεκριμένα, με τα 15 τέρματα ενεργητικό και το μόλις ένα παθητικό, οι Βαυαροί έχουν διαφορά τερμάτων +14 και με τους εννέα βαθμούς σε τρεις αγώνες, αποτελούν τον μοναδικό σύλλογο στην ιστορία της Bundesliga που έχει πιάσει τέτοιους αριθμούς.

Ό,τι πλησιέστερο σε αυτή την επίδοση, ήταν το 3/3 και η διαφορά τερμάτων +10 την σεζόν 2016/17, την οποία η Μπάγερν κατέρριψε ως το… ημίωρο του ματς με την Μπόχουμ!

Βασίλης Βασιλείου

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0