Football Talk

Έγραψε ιστορία ο Βαλβέρδε: Έγινε ο προπονητής της Μπιλμπάο με τις περισσότερες νίκες στη La Liga!

Έγραψε ιστορία ο Βαλβέρδε: Έγινε ο προπονητής της Μπιλμπάο με τις περισσότερες νίκες στη La Liga!
Από εδώ και έπειτα, «ιστορικός» ο Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς ισοφάρισε σε νίκες (102) τον Χαβιέρ Κλεμέντε και έγινε ο προπονητής της Αθλέτικ Μπιλμπάο με τις περισσότερες νίκες στη La Liga.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο πήρε το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-0 επί της Βαλένθια, χάρη στο γκολ του Άλεξ Μπερενγκέρ. Ωστόσο, αυτή η νίκη είχε ξεχωριστή σημασία για τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού και «αρχιτέκτονα» της Βασκικής ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Καθώς, με την επιστροφή του και μόλις στη δεύτερη αγωνιστική, σημειώνει αυτή τη νίκη για να τον χρίσει ως πρώτο (σε ισοδυναμία με τον Χαβιέρ Κλεμέντε) στις νίκες τεχνικών της Μπιλμπάο για το ισπανικό πρωτάθλημα. Οι οποίες είναι 102 και έχουν επιτευχθεί σε διάστημα 211 αναμετρήσεων.

Ο 58άχρονος έχει φτάσει στη πηγή και το μόνο που απομένει είναι μία νίκη ακόμα για να πάρει τη πρωτιά μόνος του και να αφήσει δεύτερο τον Κλεμέντε. Υπενθυμίζεται ότι οι Βάσκοι αναμετρώνται με την Κάντιθ στο «Καράνθα» και την 4η αγωνιστική επιστρέφουν στο «Σαν Μαμές» για να κοντραριστούν με την Εσπανιόλ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0