Football Talk

Απολαυστική Κυριακή στη Λεωφόρο για κάθε Παναθηναϊκό! (video)

Απολαυστική Κυριακή στη Λεωφόρο για κάθε Παναθηναϊκό! (video)

Μια Κυριακή από τα παλιά. Η Λεωφόρος κατάμεστη, μεταγραφικά μπαμ σε ποδόσφαιρο και βόλεϊ και ο Παναθηναϊκός να κερδίζει! Τι άλλο να ζητήσει ένας οπαδός του τριφυλλιού; 

Γράφει ο Δημήτρης Φεραδούρος

Κάθε Παναθηναϊκός που βρέθηκε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας το βράδυ της Κυριακής (21/8), σίγουρα έφυγε με χαμόγελο στα χείλη, αφού και έκπληξη επιφύλασσε η ομάδα, και παρουσίαση του Ερνάντεζ έγινε, και το επιθυμητό αποτέλεσμα πήρε.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά όμως. Ο Μπερνάρντ είναι και με την βούλα παίκτης του Παναθηναϊκού. Ο Βραζιλιάνος άσσος, αναμένεται να πατήσει επί ελληνικού εδάφους την Τρίτη (23/8) και στη συνέχεια να περάσει τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις, για να ενταχθεί στις προπονήσεις και το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Όπως είπε και ο ίδιος ο προπονητής, ο παίκτης «έχει μεγάλη ποιότητα» και θα προσφέρει στον Παναθηναϊκό πολλές λύσεις στο μεσοεπιθετικό του κομμάτι. Μάλιστα, ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως το τριφύλλι θα κάνει και άλλες μεταγραφικές κινήσεις, για να ολοκληρωθεί το πλάνο που έχει ο ίδιος στο μυαλό του, εν όψει της νέας σεζόν.

Σειρά του Ερνάντεζ τώρα! Αδιαμφισβήτητα είναι μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση για το τριφύλλι. Ο κόσμος τον αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στο γήπεδο και… τραγούδησε μαζί του. Άλλωστε δεν μπορούμε να λησμονήσουμε το χειροκρότημα του προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, στο κλειστό του Αγίου Θωμά στον αγώνα του CEV Challenge Cup με την Χάλκμπανκ, ως παίκτης της τουρκικής ομάδας. Ο Κουβανός στο ημίχρονο αποθεώθηκε από τους πράσινους φιλάθλους και μάλιστα έτρεξε προς το πέταλο των οργανωμένων οπαδών της ομάδας, φίλησε το σήμα και πανηγύρισε μαζί τους.

Επιστροφή στο βασικό μας θέμα όμως! Ο Παναθηναϊκός πήρε το επιθυμητό αποτέλεσμα από τον Ιωνικό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στην Super League. Το τριφύλλι έπαιξε κυριαρχικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν ήταν ουσιαστικό. Αυτό αντικατοπτρίζεται στις 9 τελικές που είχε και το γκολ δεν το πέτυχε σε φυσική ροή αγώνα. Ο Σπόραρ ήταν, ολίγον τι μαγκωμένος, αλλά μην ξεχνάμε πως χρειάζεται ακόμα χρόνο προσαρμογής. Μπορεί να είχε ένα πολύ καλό πρόσωπο στα παιχνίδια με την Σλάβια, αυτό όμως δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Στον αγώνα με τον Ιωνικό, μπήκε στις φάσεις, δεν του βγήκαν, αστόχησε και δεν κατάφερε να σκοράρει με κάποιον τρόπο. Παρόλα αυτά τράβηξε τα βλέμματα πάνω του και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, αφού ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι.

Ένας νέος… πονοκέφαλος για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ο Χόρντουρ Μάγκνουσον. Ο Ισλανδός στόπερ, αποχώρησε από το παιχνίδι με τον Ιωνικό τραυματίας, αυξάνοντας την λίστα των μη διαθέσιμων στόπερ, αφού ο -βασικός- Σένκεφελντ θα επιστρέψει σχεδόν στα μισά του Σεπτέμβρη. Η πρώτη εκτίμηση δεν είναι ανησυχητική, καθώς το ιατρικό πόρισμα κατέληξε πως πρόκειται για ελαφρύ τράβηγμα στο δικέφαλο. Ωστόσο, ο Μάγκνουσον αντικαταστάθηκε για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Η γενική εικόνα του Παναθηναϊκού ήταν καλή, αλλά σίγουρα δεν είναι ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας. Η ομάδα χρειάζεται ακόμη δουλειά, όμως το «φαγητό» δεν είναι ακόμα έτοιμο και ο Σέρβος… σεφ, ρίχνει ακόμη τα αλατοπίπερα του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0