Football Talk

Ταουσιάνης: «Ήμασταν ανταγωνιστικοί κατά διαστήματα, περιμένουμε κι άλλη ενίσχυση»

Ταουσιάνης: «Ήμασταν ανταγωνιστικοί κατά διαστήματα, περιμένουμε κι άλλη ενίσχυση»

Ο Γιάννης Ταουσιάνης σε δηλώσεις του μετά τη ήττα του Λεβαδειακού από τον Άρη με 3-0 στάθηκε στην ποιότητα του Μαντσίνι, ο οποίος ήταν αυτός που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα, επισημαίνοντας ότι κατά διαστήματα η ομάδα του ήταν ανταγωνιστική.

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Γιάννης Ταουσιάνης, μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στον Άρη, όπου η ομάδα του ηττήθηκε. Ο Έλληνας τεχνικός κράτησε κάποια καλά διαστήματα που είχε η ομάδα του, όμως όπως τόνισε η ποιότητα του Μάντσινι ήταν αυτή που καθόρισε το ματς. Τέλος, παραδέχτηκε ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές του δεν ήταν σε ικανό βαθμό ετοιμότητας για να βοηθήσουν την ομάδα και πως στο μέλλον περιμένει μεταγραφική ενίσχυση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Ταουσιάνης:

«Αρχικά να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά με ωραίους αγώνες και κόσμο στα γήπεδα. Όταν έχεις έναν τόσο ισχυρό αντίπαλο και δέχεσαι τα δύο πρώτα γκολ στα σημεία που δεχτήκαμε σαφώς σε επηρεάζουν ψυχολογικά. Δίκαιη η νίκη του Άρη, εμείς κυρίως στο πρώτο μέρος είχαμε κάποια διαστήματα που ήμασταν ανταγωνιστικοί, αλλά η ποιότητα του Μαντσίνι μας έφερε δύο γκολ πίσω. Στο δεύτερο δεν ήμασταν τόσο καλοί, χάσαμε τη συνοχή μας και μοιραία ήρθε η ήττα.

Το μόνο που μας απασχολεί, είναι το πως θα μοντάρουμε την ομάδα γιατί πολλοί ποδοσφαιριστές δεν έχουν τον βαθμό ετοιμότητας που θέλουμε. Νομίζω όμως ότι θα βρούμε τον δρόμο μας, περιμένουμε και άλλη ενίσχυση».

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0