Football Talk

Μπόχουμ – Μπάγερν Μονάχου 0-7: Ποιος θα σταματήσει… αυτούς τους Βαυαρούς; (video)

Μπόχουμ – Μπάγερν Μονάχου 0-7: Ποιος θα σταματήσει… αυτούς τους Βαυαρούς; (video)

Απίστευτη, καταιγιστική, με 5+ γκολ υπέρ της για δεύτερο ματς στα τρία τελευταία η Μπάγερν Μονάχου, που «διέλυσε» κυριολεκτικά την Μπόχουμ (21/08, 7-0) φτάνοντας… πανεύκολα στο 3Χ3 στην φετινή Bundesliga!

Την βλέπεις και αναρωτιέσαι αν υπάρχει ομάδα που μπορεί να την σταματήσει εντός συνόρων… Είναι πραγματικά απίθανα όσα κάνει η Μπάγερν Μονάχου στην Bundesliga, με την Μπόχουμ να είναι το τελευταίο της «θύμα», το οποίο και… φιλοδώρησε με επτά γκολ, για να διαμορφώσει το τελικό 7-0 (21/08)!

Το σκορ άνοιξε ο Σανέ με το… καλημέρα, μόλις 4ο λεπτό, έπειτα από ασίστ του Κομάν. Είκοσι λεπτά μετά, ήρθε η ώρα να πετύχει ο Ματίας Ντε Λιχτ το πρώτο του γκολ με την φανέλα των Βαυαρών, έπειτα από στατική φάση και εκτέλεση κόρνερ του Τζόσουα Κίμιχ.


Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι κατέρρευσαν. Ο Κομάν έκανε το 3-0 στο 33ο λεπτό, ο Μανέ είδε να του ακυρώνεται γκολ στο 40’, αλλά ο Γάλλος αποφάσισε δύο λεπτά μετά να του δώσει ακόμη μία ευκαιρία!

Εν τέλει, ο Σενεγαλέζος χρίστηκε σκόρερ στο 42’, για να κάνει δύο τα προσωπικά του γκολ, με την συμπλήρωση μίας ώρας, από το σημείο του πέναλτι, μετρώντας πλέον 4 τέρματα σε ισάριθμες αναμετρήσεις επί γερμανικού εδάφους.

Προφανώς, η Μπόχουμ δεν μπορούσε να ακολουθήσει αυτόν τον ρυθμό. Με αυτογκόλ στο 69’ από τον Γκαμπόα, που δεν υπολόγισε καλά την φάση, μάζεψε για έκτη φορά την μπάλα από τα δίχτυα της, ενώ επτά λεπτά αργότερα, ο Γκνάμπρι διαμόρφωσε το τελικό 7-0.


Πρόκειται για μία ήττα της Μπόχουμ, που θύμισε έντονα την αντίστοιχη (0-5), στο «σπίτι» της από τους Βαυαρούς, το 1992. Για την ιστορία, η Μπάγερν Μονάχου τερμάτισε τότε στην 10η θέση και η Μπόχουμ πέντε θέσεις κάτω από αυτήν!

Μπόχουμ (Τόμας Ράις): Ρίμαν, Γκαμπόα, Όρντετς (85’ Μάσοβιτς), Χέιντς, Γιάνκο (70’ Οσέι-Τούτου), Ασάνο (68’ Χόλτμαν), Λοσίγια, Στόγκερ, Φόρστερ (68’ Γκοράλσκι), Χόφμαν, Ζόλερ (85’ Λαμπρόπουλος)

Μπάγερν Μονάχου (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Νόιερ, Παβάρ (67’ Μαζράουι), Ουπαμεκανό, Ντε Λιχτ, Ερναντέζ (62’ Στάνισιτς), Κομάν, Κίμιχ, Σάμπιτσερ (62’ Γκράβενμπερχ), Σανέ, Μίλερ (67’ Γκνάμπρι), Μανέ (72’ Βίντοβιτς)

Δημήτρης Μανάκος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0