Football Talk

ΑΕΚ: Προς Ριζούπολη τα ματς με Βόλο και ΠΑΣ!

ΑΕΚ: Προς Ριζούπολη τα ματς με Βόλο και ΠΑΣ!
Δεν είναι εφικτό να γίνει το πρώτο παιχνίδι στη Φιλαδέλφεια την άλλη Κυριακή.

Λίγες εβδομάδες υπομονής ακόμα και μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου όταν και θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνια θα πρέπει να κάνει ο κόσμος της ΑΕΚ για να δει την ομάδα του να επιστρέφει στο γήπεδό της στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ΠΑΕ έκανε γνωστό με ενημέρωσή της ότι τα δυο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας για το πρωτάθλημα με Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα οδεύουν προς Ριζούπολη. Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αυτή τη διαδικασία να δώσει τους δυο συγκεκριμένους αγώνες στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Όπως τονιζόταν από την ΠΑΕ έγινε λεπτομερή ανάλυση όλων των δεδομένων και εξάντληση όλων των πιθανοτήτων για να γίνουν τα ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια, όμως η διοίκηση κατέληξε πως οι συνθήκες στις οποίες θα μπορούσε να γίνει αυτό δεν θα ταίριαζαν με την ιστορική αυτή περίσταση. Κρίθηκε, λοιπόν, προτιμότερο να καθυστερήσει λίγο η επιστροφή στη Φιλαδέλφεια, αλλά να γίνει σωστά.

Επιπλέον, όλα τα απαραίτητα ως προς τις τεχνικές λεπτομέρειες για τα δυο ματς στη Ριζούπολη και οι προϋποθέσεις για την είσοδο στο γήπεδο θα γίνουν γνωστά και επίσημα μέχρι την Τρίτη.

Η ουσία είναι πως η επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια παίρνει μία παράταση λίγων εβδομάδων.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr

 
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0