Football Talk

ΠΑΟΚ: Νίκη με τη Ρέιντζερς και μια ανάσα από τους ομίλους του Champions League!

ΠΑΟΚ: Νίκη με τη Ρέιντζερς και μια ανάσα από τους ομίλους του Champions League!

Η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Ρέιντζερς στο Δημοτικό της Κατερίνης (21/8, 16:00) κα με νίκη συνεχίζει στον επόμενο γύρο των προκριματικών του Champions League.

Οι γυναίκες του ΠΑΟΚ Morris, μετά τη μεγάλη νίκη που πέτυχαν απέναντι στη Σουόνσι (2-0), τίθενται αντιμέτωπες με τη Ρέιντζερς με φόντο μία θέση στον επόμενο γύρο και τελευταίο γύρο. Αν όλα πάνε καλά, θα απομείνει ένα εμπόδιο για την είσοδο στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι άνθρωποι της ομάδας και οι παίκτριες, έκαναν ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί κοντά τους και να στηρίξει την προσπάθειά τους απέναντι στις Σκωτσέζες. Η Ρέιντζερς απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο την Φερεντσβάρος με 3-1.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV στο YouTube.

Για την επικείμενη μίλησαν ο Λευτέρης Κανάτας και η Μαρία Μήτκου στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

Λευτέρης Κανάτας:

«Το παιχνίδι απέναντι στην Ρέιντζερς θα το χαρακτηρίζει ο γρήγορος ρυθμός, η ένταση και οι δυνατές μονομαχίες. Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από αγώνα νοκ-άουτ, νικήτριες, επομένως το υψηλό κίνητρο και η ανεβασμένη ψυχολογία θα παίξουν τον ρόλο τους. Από πλευράς μας, έχουμε δει τον αντίπαλο, αναλύσαμε τα δυνατά και αδύναμα κομμάτια του, επομένως με κατάλληλη συγκέντρωση, αγωνιστική πειθαρχεία, και ετοιμότητα, είμαι σίγουρος ότι θα ανταπεξέλθουμε στα μέγιστα. Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο να έρθει να απολαύσει το παιχνίδι μας!».

Μαρία Μήτκου:

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε τη Ρέιντζερς σ' ένα παιχνίδι το οποίο σίγουρα δεν θα είναι εύκολο. Είναι ένας τελικός και για τις δύο ομάδες. Εμείς έχουμε διαβάσει και αναλύσει τον τρόπο παιχνιδιού της αντιπάλου μας, έχουμε δουλέψει και την δική μας τακτική για τον συγκεκριμένο αγώνα. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε το πλάνο του προπονητή μας και να δώσουμε το 100% μας. Ευχόμαστε να είμαστε εμείς αυτοί που θα φύγουμε με την πρόκριση από το γήπεδο!».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0