Football Talk

Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-4: Με τα «φρένα» σπασμένα στη νέα σεζόν και άνετο 2/2! (video)

Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-4: Με τα «φρένα» σπασμένα στη νέα σεζόν και άνετο 2/2! (video)

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στην Θέλτα, επικράτησε με 4-1 (20/08) και απέδειξε πως έχει μπει στη νέα σεζόν, με την «ορμή» της προηγούμενης!

Απλώς έπαιζε σε διαφορετική… ταχύτητα! Η Ρεάλ Μαδρίτης του Κάρλο Αντσελότι «συνέτριψε» με 4-1 (20/08) την Θέλτα, με τον Λούκα Μόντριτς να αναλαμβάνει χρέη «μαέστρου», αλλά και… εκτελεστή.

Άνετο 2/2 για τους Μαδριλένους στη νέα σεζόν της La Liga, που αποδεικνύουν πως το υπέρ τους momentum, με το οποίο έκλεισαν ιδανικά την περσινή σεζόν, κρατά ακόμη!


Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους «οιωνούς» για τη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού στο 13ο λεπτό κέρδισε πέναλτι, για χέρι του Τάπια. Ο «αρχισκόρερ» των Μαδριλένων, Καρίμ Μπενζεμά, ανέλαβε την εκτέλεση, ευστόχησε και άνοιξε το σκορ.


Η «απάντηση» της Θέλτα, ωστόσο, ήρθε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, δέκα λεπτά αργότερα! Ο Μιλιτάο έκανε χέρι εντός περιοχής και ο Άσπας μετουσίωσε την «εσχάτη των ποινών» σε γκολ! Η χαρά των γηπεδούχων, όμως, δεν κράτησε για πολύ.

Στο 41ο λεπτό, ο Λούκα Μόντριτς με σουτ εκτός περιοχής, πέτυχε ένα γκολ-ποίημα και έδωσε ξανά το προβάδισμα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Από εκεί και πέρα, το ματς μετατράπηκε σε έναν επιθετικό «μονόλογο» των Μαδριλένων.


Ο Βινίσιους, αρχικά, έφυγε σαν… άνεμος στην κόντρα από εξαιρετική μπαλιά του Μόντριτς, πέρασε τον τερματοφύλακα και προ κενής εστίας δεν δυσκολεύτηκε να δώσει «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του στο 56’.


Δέκα λεπτά αργότερα, ήρθε και το «κερασάκι» από τον Βαλβέρδε, που με σουτ εντός περιοχής, έγραψε το τελικό 4-1 για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ένα σκορ που θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, αν ο Αζάρ είχε ευστοχήσει σε πέναλτι στο 86’, μόλις τρία λεπτά, αφότου πέρασε στον αγωνιστικό χώρο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Θέλτα (Εντουάρντο Κουντέτ): Μαρτσεσίν, Μάγιο, Αϊντού, Νούνιες, Γκαλάν, Τάπια (86’ Ντε Λα Τόρε), Τσέρβι, Μπελτράν, Ροντρίγκες (78’ Βέιγκα), Άσπας, Πασιέντσια (69’ Πέρες)

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά, Καρβαχάλ (70’ Ρίντιγκερ), Μιλιτάο, Αλάμπα (77’ Λούκας), Μεντί, Μόντριτς (77’ Θεμπάγιος), Τσουαμενί, Καμαβινγκά (83’ Ασένσιο), Βαλβέρδε, Βινίσιους (83’ Αζάρ), Μπενζεμά

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0