Football Talk

Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 2-1: Συνέχισαν αήττητοι οι πρωτευουσιάνοι! (video)

Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 2-1: Συνέχισαν αήττητοι οι πρωτευουσιάνοι! (video)

Ούτε τώρα κατάφερε να γευτεί τη νίκη η Λειψία καθώς δεν μπόρεσε να κόψει τη φόρα της Ουνιόν στο Βερολίνο, με τους γηπεδούχους να παίρνουν εύκολη νίκη με 2-1 και έτσι συνέχισαν αήττητοι στο πρωτάθλημα έπειτα από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές!

Χωρίς νίκη συνεχίζει την πορεία της στη φετινή Bundesliga η Λειψία, καθώς έπειτα από τις δύο ισοπαλίες στις πρώτες αγωνιστικές, αυτή τη φορά γνώρισε την ήττα από την Ουνιόν Βερολίνου εκτός έδρας με 2-0! Συνεχίζει ακάθεκτη η ομάδα του Φίσερ, η οποία έφτασε τους επτά βαθμούς σε τρεις αγωνιστικές!

Το παιχνίδι άρχισε με τους «ταύρους» να μπαίνουν πολύ δυνατά στον αγώνα. Στο 20’ μάλιστα, η Λειψία έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ ωστόσο το σουτ που έκανε ο Τίμο Βέρνερ μέσα από την περιοχή σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Ρένοβ!

Από εκείνο το σημείο και μετά, οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα και στο 32’ θα καταφέρουν να βρεθούν μπροστά στο σκορ όταν έπειτα από συνεργασία του Σιεμπατσέου και του Μπέκερ, ο πρώτος νίκησε τον Μπάσβιτς για το 1-0 της Ουνιόν.

Πριν καλά καλά καταλάβουν οι παίκτες της Λειψίας τι έχει συμβεί, στο 38’ οι γηπεδούχοι θα χτυπήσουν και πάλι! Αυτή τη φορά ο Μπέκερ πήρε τον ρόλο του εκτελεστή, αφού κυνήγησε μία χαμένη μπαλιά και με σουτ έκανε το 2-0, σκορ με το οποίο πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε τις ευκαιρίες του πρώτου ωστόσο η Λειψία προσπάθησε και πίεσε την Ουνιόν. Στο 59’ ο Σιεμπατσέου σούταρε μέσα από την περιοχή έπειτα από πάσα πάλι του Μπέκερ, όμως η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μπάσβιτς. Στο 69’ ήταν σειρά της Λειψίας να απειλήσει με τον Χάλστενμπεργκ ωστόσο το σουτ του θα κοπεί από τους αμυντικούς των γηπεδούχων.

Στο 83’ οι «ταύροι» θα καταφέρουν να μπουν και πάλι στο παιχνίδι όταν ο Ορμπάν θα καταφέρει να πηδήξει πιο ψηλά απ’όλους και με καρφωτή κεφαλιά θα μειώσει σε 2-1 για την ομάδα του! Παρά την μείωση του σκορ ωστόσο, η Λειψία δεν κατάφερε ποτέ να φτάσει στην ισοφάριση, με τους γηπεδούχους να κρατάνε εύκολα το υπέρ τους 2-1.

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:

Ουνιόν Βερολίνου (Φίσερ): Φρέντερικ Ρένοβ, Πολ Τζέκελ, Ρόμπιν Κνόχε, Ντιόγκο Λέιτε, Κρίστοφερ Τρίμελ, Άντρας Σάφερ, Ράνι Κεντίρα, Γιανίκ Χάμπερερ, Γιούλιαν Ρίερσον, Θέοσον Τζόρνταν Σιεμπατσέου, Σεράλντο Μπέκερ

Λειψία (Ντ. Τεντέσκο): Μπάσβιτς, Γκουλάτσι, Γκβαρντιόλ (Χάλστενμπεργκ 46’), Ορμπάν, Σιμάκαν, Ράμ, Λάιμερ, Καμπλ, Χένριχς, Βέρνερ, Ενκουνκού


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0