Football Talk

Εσπανιόλ – Ράγιο Βαγεκάνο 0-2: Πήραν το τρίποντο στην Βαρκελώνη οι Ροχομπλάνκος!

Εσπανιόλ – Ράγιο Βαγεκάνο 0-2: Πήραν το τρίποντο στην Βαρκελώνη οι  Ροχομπλάνκος!

Τα γκολ των Παλαζόν και Σις στάθηκαν αρκετά για να φύγει με το «διπλό» από τη Βαρκελώνη η Ράγιο Βαγεκάνο, όπου άφησε την Εσπανιόλ στον ένα βαθμό!

Την πρώτη της νίκη για την σεζόν 2022/23 πήρε η Ράγιο Βαγεκάνο κόντρα στην Εσπανιόλ. Με σκορ 2-0 κατάφερε να φύγει με το διπλό από τη Βαρκελώνη και να πάρει το πρώτο τρίποντο της χρονιάς.

Οι δύο ομάδες στην πρώτη αγωνιστική μοιράστηκαν από ένα βαθμό με την Ράγιο να τον κλέβει μέσα στο Καμπ Νου (0-0) κόντρα στη Μπαρτσελόνα, ενώ η Εσπανιόλ ήρθε ισόπαλη (2-2) με την Θέλτα στο Μπαλάιδος!

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ενδιαφέρον, καθώς ο Λεζέν… κατάφερε μέσα σε δύο λεπτά να δεχτεί δύο κίτρινες κάρτες και να αποβληθεί από το παιχνίδι, αφήνοντας τους Μαδριλένους με 10 παίκτες στο 16’.

Με την ολοκλήρωση του δεύτερου τετάρτου του παιχνιδιού, ο Γκόμεζ, δέχτηκε απευθείας κόκκινη κάρτα φέρνοντας ξανά σε αριθμητική ισορροπία τις δύο ομάδες. Στο 40ο λεπτό ο Πάλαζον μετά από μια μπαλιά του Λόπεζ κατάφερε να βρει στόχο και έκανε το 1-0 και έδωσε στους φιλοξενούμενους κεφάλι στο σκορ.

Ύστερα από σχεδόν 20 αγωνιστικά λεπτά, ο Σις διπλασίασε τα γκολ για την Ράγιο Βαγεκάνο και ουσιαστικά κλείδωσε το τρίποντο για την ομάδα του Ιραόλα!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0