Football Talk

Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ: «Θέλω να με αγαπήσει ο κόσμος – Θα γίνω καλύτερος» (video)

Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ: «Θέλω να με αγαπήσει ο κόσμος – Θα γίνω καλύτερος» (video)

Λάτρεψε την πρώτη εμφάνισή του με τον Ολυμπιακό ο Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ (18/08, 1-1) και θέλει να δώσει ακόμα περισσότερα, για να τον αγαπήσει ο κόσμος των «ερυθρολεύκων».

Σχετικά Άρθρα

Ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης του Ολυμπιακού στην Κύπρο, Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ αναφέρθηκε στην παρθενική εμφάνισή του και στο αποτέλεσμα (18/08, 1-1) με τον Απόλλωνα Λεμεσού

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος που κατάφερα να ξεκινήσω και να βοηθήσω την ομάδα μου. Είμαι πολύ υπερήφανος που σκόραρα και που μπόρεσα να βοηθήσω. Ανυπομονούσα για την πρώτη εμφάνισή μου με τη καινούργια μου ομάδα, μπροστά στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, που είναι καταπληκτικοί. 

Πρέπει, όμως, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, γιατί μας περιμένει ένα δύσκολο ματς στην έδρα μας για να μπούμε στους ομίλους του Europa League. Περιμένει τους φιλάθλους μας και ανυπομονεί να παίξω μπροστά τους στο γήπεδό μας», ενώ συνέχισε λέγοντας.

«Δε νιώθω στο 100% έτοιμος, ούτε έχω προσαρμοστεί ακόμα. Προσπαθώ να προσαρμοστώ στα θέλω του προπονητή και στους συμπαίκτες μου. Ήταν ένα πρώτο ματς και μπορώ να δώσω πολλά περισσότερα. Όπως είπα και στην παρουσίασή μου, όσα περισσότερα ματς παίζω, τόσο καλύτερα θα παίζω και τόσο περισσότερο θα με αγαπήσουν οι οπαδοί. Και θα έχω έτσι την ευκαιρία να δείξω πόσο σημαντικός ποδοσφαιριστής είμαι. Δε βρίσκομαι εδώ για τον εαυτό μου, αλλά για τους συμπαίκτες, για την ομάδα και τον κόσμο μας. Θέλω να κάνω τον κόσμο μας ευτυχισμένο».

Αναφορικά με τον τραυματισμό και την αποχώρησή του από το ματς δήλωσε:
«Όχι, είμαι εντάξει, δεν είναι κάτι σοβαρό. Ένιωθα απλά ένα σφίξιμο. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα. Σκέφτηκα πως αν δεν είμαι έτοιμος όσο πρέπει στο παιχνίδι, καλύτερα θα είναι να παίξει κάποιος που θα βοηθήσει περισσότερο την ομάδα. Εγώ δεν ένιωθα έτοιμος εκείνη τη στιγμή. Βγήκα γιατί δεν μπόρεσα να προσφέρω το 100% και όταν νιώθω έτσι, βγαίνω για να παίξει ένας συμπαίκτης μου».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0