Football Talk

Μπα: «Η πρόκριση είναι στο δικό μας χέρι!»

Μπα: «Η πρόκριση είναι στο δικό μας χέρι!»
Όσα δήλωσε ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, Ουσεϊνού Μπα, μετά την ισοπαλία της ομάδας του με 1-1 (18/08) κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού, στο πλαίσιο των play-offs του Europa League.
Αισιόδοξος για τη ρεβάνς παρουσιάστηκε ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, Ουσεϊνού Μπα, στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Λεμεσού (18/08, 1-1) στο πλαίσιο των play-offs του Europa League.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV:

Για τους στόχους της ομάδας:
«Υπάρχουν στόχοι για την ομάδα, με έναν προπονητή που παλεύει για να βελτιώσει την εικόνα μας. Υπήρχαν στιγμές που ήμασταν πολύ καλοί. Όπως και να έχει, πρέπει να προσπαθήσουμε για το επόμενο παιχνίδι, ώστε να εκπληρώσουμε τον στόχο μας».

Για τη ρεβάνς:
«Πιστεύουμε πως είναι στο δικό μας χέρι. Είναι καλή ομάδα, αλλά ήμασταν ανώτεροι και πρέπει να βρούμε τι μας έλειψε, να το βελτιώσουμε και την επόμενη εβδομάδα να πετύχουμε την πρόκριση. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, το τεχνικό τιμ, αλλά και τους φιλάθλους μας»

Για το τι έλειψε και δεν ήρθε η νίκη:
«Μας έλειπε η συγκέντρωση και η τύχη. Τα δώσαμε όλα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, μέχρι να καταφέρουμε ό,τι δεν πράξαμε σήμερα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0