Football Talk

Ρακόφ – Σλάβια Πράγας 2-1: Βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Conference League για τους «βασικούς» Σβάρνα και Παπανικολάου! (video)

Ρακόφ – Σλάβια Πράγας 2-1: Βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Conference League για τους «βασικούς» Σβάρνα και Παπανικολάου! (video)

Ανώτερη από την Σλάβια Πράγας, που απέκλεισε τον Παναθηναϊκό, παρουσιάστηκε η Ρακόφ των Σβάρνα και Παπανικολάου, η οποία επικράτησε με 2-1 των Τσέχων και έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή της στους ομίλους του Europa Conference League!

Με τον Στράτο Σβάρνα και τον Γιάννη Παπανικολάου να βρίσκονται στην βασική της ενδεκάδα, η Ρακόφ επικράτησε με 2-1 της Σλάβια Πράγας στην Πολωνία και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στους ομίλους του Europa Conference League!

Η νίκη της μάλιστα, προέκυψε πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Το σκορ άνοιξε με τη συμπλήρωση μισής ώρας από τον Λόπες, έπειτα από ασίστ του Τούντορ και εν συνεχεία η Ρακόφ έφτασε μία ανάσα και από δεύτερο γκολ, με τον σκόρερ να επιχειρεί να κάνει δύο τα γκολ του στο 41’, αλλά την προσπάθειά του να ανακόπτεται πριν περάσει τη γραμμή.

Με την έναρξη της επανάληψης, η Σλάβια ανέβασε στροφές και ισοφάρισε με τον Χόλες, που δεν είχε ξεκινήσει βασικός από το πρώτο ματς των Τσέχων με τον Παναθηναϊκό, αλλά οι γηπεδούχοι βρήκαν απάντηση και πάλι!

Ανέκτησαν το προβάδισμα με τον Τούντορ ένα λεπτό μετά και επί της ουσίας διαμόρφωσαν το τελικό σκορ, καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν ολοκλήρωσαν τελική προσπάθεια εντός στόχου, μέχρι και το φινάλε της αναμέτρησης.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0