Football Talk

Super League: Το «αντίο» θα είναι πικρό, αλλά κάποιος θα το πει! (video)

Super League: Το «αντίο» θα είναι πικρό, αλλά κάποιος θα το πει! (video)

Εκτός από τη διεκδίκηση του στέμματος της Super League, δύο ομάδες θα πρέπει να αποχαιρετήσουν την κατηγορία. Ποιες θα είναι αυτές;

Όπως κάθε χρόνο τα «φώτα» πέφτουν πάνω στο ποιος θα καταφέρει να κατακτήσει τον πολυπόθητο τίτλο της Super League, έτσι γίνεται και με το ποιος θα αποχαιρετήσει τα μεγάλα σαλόνια. Όπως και τα τελευταία τρία χρόνια έτσι και φέτος, έπειτα από την ολοκλήρωση της διαδικασίας των play out σειρά παίρνουν οι αγώνες των μπαράζ προκειμένου να φανεί ποια ομάδα θα συνεχίσει την πορεία της ως έχει.

Το BN Sports σας παρουσιάζει τους υποψήφιους που θα δώσουν μάχη για την παραμονή τους φέτος:

Λαμία

Η νέα σεζόν θα είναι μια σεζόν αποδείξεων για τη Λαμία. Πέρσι η ομάδα της Φθιώτιδας λίγο έλειψε και θα αποχαιρετούσε την κατηγορία, όμως στα μπαράζ εμφανίστηκε πιο έτοιμη της Βέροιας και κατάφερε να σώσει εν τέλει την παρτίδα.

Ορισμένες μεταγραφικές της κινήσεις ευελπιστεί να κάνουν τη διαφορά στο παιχνίδι της φέτος, ωστόσο οι αποχωρήσεις είναι αυτές που μπορεί να την... κάψουν. Εκείνες ακούν στα ονόματα των Τιρόνε, Μπατσάνα Αραμπούλι και Χρήστος Ελευθεριάδης, οι οποίοι τα τελευταία έτη συνέβαλλαν και με το παραπάνω στις μάχες της ομάδας.

Φέτος λοιπόν το έργο για το σύνολο του Τζιανλούκα Φέστα θα είναι εξίσου δύσκολο, ωστόσο μένει να δούμε το πώς θα εξελιχθεί στην πορεία.

Παναιτωλικός

Οι αποχωρήσεις είναι πιθανόν να κοστίσουν φέτος και στον Παναιτωλικό. Τα «καναρίνια» την περσινή σεζόν κατάφεραν να πάρουν ορισμένα σημαντικά αποτελέσματα στην έδρα τους, όπως οι νίκες απέναντι σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Πρωταγωνιστές σε αρκετά από αυτά τα ματς ήταν οι Χαβιέ Μεντόσα και Νίκος Βέργος, οι οποίοι αμφότεροι αποτελούν πλέον παρελθόν από την ομάδα. Παράλληλα, οι μεταγραφικές προσθήκες στις οποίες έχει προβεί η ομάδα ανέρχονται στις μισές συγκριτικά με τους παίκτες οι οποίοι την αποχαιρέτησαν φέτος (8 έναντι 16).

Λεβαδειακός

Ως νεοφώτιστος, είναι λογικό πως ο Λεβαδειακός θα καταθέσει ό,τι έχει για να μπορέσει να δώσει το «παρών» στη Super League τη νέα χρονιά. Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Ταουσιάνης, συνέβαλλε σε αρκετά μεγάλο βαθμό στην περσινή της επιτυχία, ενώ ορισμένες μεταγραφικές προσθήκες που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί πρόκειται να παίξουν κομβικό ρόλο στην προσπάθειά της.

Ένας εξ αυτών είναι ο Βινίσιους ο οποίος πέρσι ήταν βασικό γρανάζι στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ με 27 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ και φέτος θα υπερασπιστεί την άμυνα της ομάδας από τη Λιβαδειά. Επιπλέον, εξίσου σημαντικό ρόλο θα έχει και ο Καζένγκα Λούα Λούα.

Ο αδερφός του γνωστού σε όλους Λομάνα, αγωνίζεται στη θέση του αριστερού εξτρέμ και πέρσι φόρεσε τη φανέλα της Γκεντσλερμπιρλιγκί γράφοντας 5 ασίστ και 1 γκολ σε 23 εμφανίσεις.

levadeiakos.jpg

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0