Football Talk

Πογέτ: «Ωραία η Αθήνα, σπίτι μου το Λονδίνο – Απογοητεύτηκα πέρυσι από την Τσέλσι»!

Πογέτ: «Ωραία η Αθήνα, σπίτι μου το Λονδίνο – Απογοητεύτηκα πέρυσι από την Τσέλσι»!

Συνέντευξη στη Guardian παραχώρησε ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής μας ομάδας, Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος τόνισε πως η πολλοί δεν γνωρίζουν ότι έχει παίξει στην Τσέλσι, από την οποία απογοητεύτηκε πέρυσι, διότι πίστευε πως θα διεκδικήσει τον τίτλο της Premier League, μετά την κατάκτηση του Champions League!

Για όλους και για όλα μίλησε ο Γκουστάβο Πογέτ σε συνέντευξή του στην Guardian, με τον Ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής μας ομάδας να σχολιάζει και την ζωή στην Αθήνα, σε σύγκριση με αυτή του Λονδίνου, προτιμώντας την… δεύτερη περίπτωση, την οποία γνωρίζει και από την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο «μπλε» παρελθόν του με την Τσέλσι, το οποίο πολλοί δεν γνωρίζουν, συμπληρώνοντας παράλληλα την άποψή του για τον Τόμας Τούχελ και την περσινή σεζόν που διένυσε η ομάδα.

Δήλωσε… απογοητευμένος, είπε πως περίμενε περισσότερα και κατέληξε στο ότι περίμενε περισσότερα από την Τσέλσι, μετά την κατάκτηση του Champions League!

«Νόμιζα ότι η Τσέλσι έπαιζε για να κερδίσει την Premier League πέρυσι. Μετά την κατάκτηση του Champions League και την προσθήκη του Lukaku, σκέφτηκα ότι ήταν έτοιμοι να αμφισβητήσουν την Premier League. Και δεν το έκαναν. Αλλά ήταν κοντά στο να κερδίσουν τρόπαια και εκεί έπρεπε να είναι η Τσέλσι: να παίζει για τρόπαια. Είμαι σίγουρος ότι προσπαθούν να πάρουν τις σωστές αποφάσεις με τους νέους ανθρώπους για να προσπαθήσουν να κερδίσουν ένα τρόπαιο αυτή τη σεζόν».

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0