Football Talk

ΠΑΟΚ – Σουόνσι 2-0: Καθάρισε η Βλασσόπουλος και βλέπουν… Champions League οι «ασπρόμαυρες»!

ΠΑΟΚ – Σουόνσι 2-0: Καθάρισε η Βλασσόπουλος και βλέπουν… Champions League οι «ασπρόμαυρες»!
Η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 επί της αντίστοιχης της Σουόνσι για τον πρώτο γύρο των ημιτελικών, χάρη στην εκπληκτική Εύα Βλασσόπουλος που σκόραρε και τα δύο γκολ.

Σπουδαία νίκη στο Δημοτικό Στάδιο της Κατερίνης από τη γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ, που είναι ένα βήμα μακριά από τους ομίλους του UEFA Champions League!

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πίεσε από νωρίς και βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 16ο λεπτό, με την Βλασσόπουλος να εκμεταλλεύεται την ασίστ της Νικολέτας Καλέση. Ενώ λίγο πριν λήξει το ημίχρονο η ελληνική ομάδα ήταν κοντά στο 2-0.

Μπορεί αυτό να άργησε, αλλά τελικά έγινε εκ νέου από την Ελληνοαμερικανίδα, Εύα Βλασσόπουλος με ωραία κεφαλιά στο 70ο λεπτό.

Μάλιστα, στο 87ο λεπτό η Βλασσόπουλος έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία, καθώς δεν ευστόχησε σε κενή εστία το χατ-τρικ, αλλά η ίδια γέλασε, καθώς η πρόκριση είχε ήδη κριθεί και ο ΠΑΟΚ θα βρει στο διάβα του μία εκ των Ρέιντζερς ή Φερεντσβάρος για το «χρυσό» εισιτήριο των ομίλων, σε μία αναμέτρηση που θα λάβει χώρα και πάλι στο γήπεδο της Κατερίνης.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0