Football Talk

Ντιναμό Κιέβου – Μπενφίκα 0-2: Αήττητοι κόντρα στους Ουκρανούς οι «αετοί» του Βλαχοδήμου! (video)

Ντιναμό Κιέβου – Μπενφίκα 0-2: Αήττητοι κόντρα στους Ουκρανούς οι «αετοί» του Βλαχοδήμου! (video)

Η άκρως βελτιωμένη Μπενφίκα του Ρότζερ Σμιντ, διεύρυνε το αήττητο σερί επί της Ντιναμό Κιέβου σε 5/5, μετά τη νίκη με 2-0 για τα προκριματικά του UEFA Champions League.

Για πέμπτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης η Μπενφίκα δεν δέχθηκε γκολ από την Ντιναμό Κιέβου σε ισάριθμες αναμετρήσεις , ενώ για τέταρτη φορά πήρε τη πολυπόθητη νίκη. 

Οι Λουζιτανοί μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πήραν κεφάλι στο σκορ με τον με το πολύ ωραίο σουτ του Ζιλμπέρτο, που «έσκισε» τα δίχτυα του Γκεόργκι Μπουστσάν στο 9ο λεπτό. 

Ενώ στο 37΄ ο Νταβίντ Νέρες εκμεταλλεύτηκε το λάθος της ουκρανικής άμυνας και έβγαλε την ασίστ στο γκολ του Γκονσάλο Ράμος. Ο οποίος με όμορφο πλασέ εξουδετέρωσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 2-0.

Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο, ο Ράφα Σίλβα έφτασε πολύ κοντά στο 3-0, αλλά δεν κατάφερε να ευστοχήσει με πλασέ από ευνοϊκό σημείο κοντά στο ύψος του πέναλτι. 

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε αρκετά και παρά την προσπάθεια από την ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου να βρει το γκολ που θα την έβαζε και πάλι στη διεκδίκηση, οι αμυντικοί της Μπενφίκα, Φελίπε Μοράτο και Νικολάς Οταμέντι, απέτρεψαν κάθε τέτοιο ενδεχόμενο. 

Επίσης στο 82ο λεπτό ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος με τρομερή απόκρουση στέρησε το γκολ από τον Ολεκσάντρ Καραβάεβ και διατήρησε το τελικό 2-0. 

Ντιναμό Κιέβου: Μπουστσάν, Κετζιόρα, Ζαμπάρνι, Ποπόβ (80’ Σιρότα), Ντούμπιντσακ (63’ Βιβτσαρένκο), Αντριγιέφσκι, Σαπαρένκο, Σεπέλιεβ (74’ Τσαρένκο), Τσιγκάνκοβ (64’ Καραβάεβ), Μπουγιάλσκι, Μπεσεντίν (74’ Βανάτ)

Μπενφίκα: Βλαχοδήμος, Ζιλμπέρτο (69’ Μπα), Οταμέντι, Μοράτο, Γκριμάλδο, Φερνάντες, Λουίς, Ζοάο Μάριο, Νέρες (63’ Αραούχο), Ράφα Σίλβα (84’ Τσικίνιο), Ράμος (63’ Γιάρεμτσουκ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0