Football Talk

Μακάμπι Χάιφα – Ερυθρός Αστέρας 3-2: Ανατροπή στην ανατροπή και ένα βήμα πριν τους ομίλους οι Ισραηλινοί! (video)

Μακάμπι Χάιφα – Ερυθρός Αστέρας 3-2: Ανατροπή στην ανατροπή και ένα βήμα πριν τους ομίλους οι Ισραηλινοί! (video)

Προηγήθηκαν, βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά οι Ισραηλινοί δείχνουν πως φέτος είναι η χρονιά τους για να μπουν στους ομίλους το Champions League. Σε ένα τρομερό ματς, με εκπληκτικό ρυθμό και… ανατροπή στην ανατροπή, η Μακάμπι Χάιφα επικράτησε με 3-2 του Ερυθρού Αστέρα και βρίσκεται ένα βήμα πριν τα «αστέρια».

Μία πολύ μεγάλη νίκη, αναλογικά με την εξέλιξη της αναμέτρησης, πανηγύρισε η Μακάμπι Χάιφα απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, με τους Ισραηλινούς να φέρνουν «τούμπα» το ματς, να επικρατούν με 3-2 και να βρίσκονται μία «ανάσα» από τη συμμετοχή τους στους ομίλους του Champions League.

Πώς όμως φτάσαμε σε ένα τέτοιο σκορ, σε αναμέτρηση που θεωρητικά οι αντίπαλοι είναι… προσεκτικοί; Το σκορ άνοιξε ο Πιερό στο 19ο λεπτό, το μομέντουμ έδειχνε… Μακάμπι, αλλά ο Ερυθρός Αστέρας προέβη σε ανατροπή, πριν καν ολοκληρωθεί το ημίχρονο.


Ο Πέσιτς ισοφάρισε στο 27ο λεπτό και 13 λεπτά αργότερα, την εξαιρετική αντεπίθεση των φιλοξενούμενων ολοκλήρωσε ο Κάνγκα, ο οποίος παλαιότερα είχε απασχολήσει και ελληνικές ομάδες.

Ωστόσο, η ψυχολογία που έχει δημιουργήσει στην έδρα της η Μακάμπι Χάιφα, προκάλεσε μία ακόμη ανατροπή. Ο Πιερό, που είχε βρει δις δίχτυα και απέναντι στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, ισοφάρισε εκ νέου, για να έρθει στο 61’ ο εξαιρετικός Τσέρι και να διαμορφώσει το τελικό σκορ της συνάντησης, με ωραίο σουτ στην αριστερή γωνία.


Κάπως έτσι, η Μακάμπι Χάιφα βρίσκεται ένα βήμα πριν την συμμετοχή της στους ομίλους του Champions League, αποδεικνύοντας ξανά πως φέτος είναι η… σεζόν της!

 


Μακάμπι Χάιφα:
Κόχεν, Σούντγκρεν, Πλάνιτς, Γκόλντμπεργκ, Κορνούντ (62’ Μεναμέχ), Τσέρι, Λάβι, Μοχάμεντ, Χαζίζα (76’ Φανί), Πιερό (62’ Ρουκαβίτσια), Ντέιβιντ (62’ Ατζίλι)

Ερυθρός Αστέρας: Μπόργιαν, Εράκοβιτς, Μιλούνοβιτς, Ντράγκοβιτς, Ρόντικ, Κάνκγα, Μπουκάρι (60’ Μίτροβιτς), Κάνγκβα, Ίβανιτς (72΄Σανόγκο), Κατάι (56’ Σρνιτς), Πέσιτς (72’ Μπεν)

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0