Football Talk

Τζουργκάρντεν – ΑΠΟΕΛ 3-0: «Σφαλιάρα» για τους Κύπριους στη Σουηδία – Σε κίνδυνο η Ευρώπη (video)

Τζουργκάρντεν – ΑΠΟΕΛ 3-0: «Σφαλιάρα» για τους Κύπριους στη Σουηδία – Σε κίνδυνο η Ευρώπη (video)

Κάκιστη εμφάνιση από τον ΑΠΟΕΛ και ήττα με 3-0 από την Τζουργκάρντεν, η οποία σκόραρε και από το… κέντρ, «φλερτάρονταςι» με τους ομίλους του UEFA Europa Conference League. 

Απογοητευτική νύχτα για τον ΑΠΟΕΛ στη Σουηδία, που δεν του βγήκε τίποτα και ηττήθηκε με το βαρύ 3-0.

Οι Σουηδοί μπήκαν με ορέξεις στον αγωνιστικό χώρο και αυτό φάνηκε στο 9ο λεπτό, όταν ο Βίκτορ Εντβάρτσεν πέτυχε το γκολ της… σεζόν από τον μήνα Αύγουστο, καθώς «κρέμασε» από το κέντρο του γηπέδου τον Βιντ Μπέλετς.

Ενώ στο 54ο λεπτό οι γηπεδούχοι αναπτύχθηκαν πολύ όμορφα και ο τελικός αποδέκτης, Χιάλμαρ Έκνταλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά για το 2-0. Σα να μην έφτανε αυτό, δέκα λεπτά μετά ο Γκουστάβ Γουίκχειμ πέτυχε και το τελικό 3-0 με πολύ ωραίο σουτ εκτός περιοχής.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μειώσουν στα τελευταία 20’, λόγω της αποβολής του Ράσμους Σούλερ, αλλά δεν τα κατάφεραν και επιστρέφουν στη Κύπρο με άδεια τα χέρια. και με τιμωρημένο τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο που αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 90+5’. 

Τζουργκάρντεν: Ζέτερστρομ, Γιόχανσον, Χίεν, Έκνταλ, Άντερσον, Σούλερ, Φίντελ (88’ Μπαντά), Έρικσον, Ασόρο (60’ Γουίκχειμ), Ραντέτινατς (75’ Ντάνιελσον), Εντβάρτσεν (76’ Σάμποβιτς)

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Σεμπακέ, Κάρο, Κρέσπο, Φεράρι, Ντάλσιο (85’ Μαγλίτσα), Κονσταντίνοβ, Νταουσβίλι (46’ Βιγιαφάνες), Εφρέμ (66’ Θεοδώρου), Ντονγκαλά (75’ Μαρκίνιος), Ηλία (66’ Μπλουμ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0