Football Talk

Καραμπάγκ – Βικτόρια Πλζεν 0-0: Άντεξαν στο Αζερμπαϊτζάν οι Τσέχοι και πάνε για πρόκριση στη ρεβάνς!

Καραμπάγκ – Βικτόρια Πλζεν 0-0: Άντεξαν στο Αζερμπαϊτζάν οι Τσέχοι και πάνε για πρόκριση στη ρεβάνς!

Σε ένα ματς που θα… ξεχαστεί γρήγορα, Καραμπάγκ και Βικτόρια Πλζεν αναδείχθηκαν ισόπαλες (0-0), στο Αζερμπαϊτζάν, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτερους, αλλά τους Τσέχους να αντέχουν στην πίεση και να στοχεύουν σε πρόκριση στους ομίλους του Champions League, με τη δύναμη της έδρας!

Μπορεί η Καραμπάγκ να παρουσιάστηκε πιο έτοιμη από τη Βικτόρια Πλζεν, στο πρώτο ματς της φάσης των play – off του Champions League, όμως οι Τσέχοι ήταν ψύχραιμοι, άντεξαν στην πίεση και έφυγαν με το 0-0 από την έδρα των Αζέρων, φιλοδοξώντας πως θα καταφέρουν να μπουν στους ομίλους, εκμεταλλευόμενοι την ατμόσφαιρα στο… σπίτι τους!

Στα της αναμέτρησης, η γηπεδούχος ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, καταγράφοντας και δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες στο 6ο και το 7ο λεπτό αντίστοιχα.  Στην πρώτη περίπτωση, ο Σεϊγιάντεφ δεν κατάφερε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση και στην δεύτερη ο Κάντι είδε τον Στάνεκ να τον σταματά, με τον Τσέχο να προβαίνει σε «διπλή» επέμβαση.

Από εκεί και πέρα, η Καραμπάγκ τελείωσε το πρώτο μέρος με 5 εντός εστίας τελικές, οι φιλοξενούμενοι δεν έγιναν καθόλου απειλητικοί και επιχείρησαν να διατηρήσουν το «μηδέν» παθητικό μέχρι τέλους, συνεχίζοντας και στην επανάληψη με την ίδια λογική.

Και το κατάφεραν. Άφησαν στους Αζέρους την κατοχή της μπάλας (63%), κατάφεραν να μην μαζέψουν την μπάλα από τα δίχτυα τους στις 3 εντός εστίας τελικές των γηπεδούχων, με τον Γουάτζι και τον Ζούμπιρ και με το τελικό 0-0, επιστρέφουν στην Τσεχία, με στόχο να επιστρέψουν στους ομίλους του Champions League, μετά από τέσσερα χρόνια!

Καραμπάγκ: Μαχαμαντάλιγιεφ, Βέσοβιτς, Μουσταφαζάντα, Χουσείνοφ, Μπαϊράμοφ, Καράγιεφ, Γιάνκοβιτς (73’ Ρίτσαρντ), Κάντι, Σεϊντάγιεφ (62’ Όζομπιτς), Γουάτζι (73’ Οβούσου), Ζούμπιρ

Βικτόρια Πλζεν: Στάνεκ, Χάιντα, Πέρνιτσα, Γιεμέλα, Κόπιτς (91’ Χόλικ), Χάβελ, Σικόρα (71’ Τζίρκα), Μπούτσα, Κάιβακ, Τσόρι (71’ Κλίμεντ), Μοσκέρα (59’ Πίλαρ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0