Football Talk

«Αγνή» νοσταλγία: Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δίπλα στον άλλοτε... αρχισκόρερ του, Ρουντ Φαν Νίστελροϊ!

«Αγνή» νοσταλγία: Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δίπλα στον άλλοτε... αρχισκόρερ του, Ρουντ Φαν Νίστελροϊ!
Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον βρέθηκε στο Ibrox και παρακολούθησε την «πρόοδο» του αρχισκόρερ του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρουντ Φαν Νίστελροϊ, όχι εντός, αλλά εκτός των τεσσάρων αγωνιστικών γραμμών!
Στα «βήματα» του δασκάλου του βαδίζει ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ, ο οποίος εδώ και λίγους μήνες, διατελεί προπονητής της ομάδας που «απογείωσε» την ποδοσφαιρική του καριέρα: της Αϊντχόφεν. Στόχος του, προφανώς, η παρουσία του να λειτουργήσει εξίσου ευεργετικά το συγκεκριμένο κλαμπ και στην προπονητική του πορεία.

Ως ποδοσφαιριστής πάντως, έμαθε από τους καλύτερους. Ίσως ο... καλύτερος όλων που είχε ποτέ, τον επισκέφθηκε μάλιστα, για να τον «επιβλέψει», στην αναμέτρηση των Ολλανδών με τη Ρέιντζερς στα play-offs του Champions League.

Προφανώς, αναφερόμαστε στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, με τον οποίο συνυπήρξαν από το 2001 έως το 2006 στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μεγαλούργησαν. Μάλιστα, μοιράστηκαν και μία κοινή φωτογραφία τους στα social media από τη συνάντησή τους.

Αν του έφερε τύχη; Η ομάδα του έμεινε στο 2-2, αλλά έως το 78' ήταν πίσω στο σκορ κι εν τέλει άφησε ορθάνοιχτη τη ρεβάνς. Οπότε, μάλλον, ναι!
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0