Football Talk

Μπόντο Γκλιμτ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 1-0: Όλο και πιο κοντά στο «χρυσό» οι Νορβηγοί! (video)

Μπόντο Γκλιμτ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 1-0: Όλο και πιο κοντά στο «χρυσό» οι Νορβηγοί! (video)
Η Μπόντο Γκλιμτ επικράτησε της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με το φτωχό 1-0, αλλά είναι πολύ κοντά στους ομίλους του UEFA Champions League.

Η Μπόντο Γκλιμτ έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, χάρη στο γκολ του Αμάλ Πελεγκρίνο στο 37’.

Οι Νορβηγοί μπήκαν «αγχωμένοι» στον αγωνιστικό χώρο, αλλά κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με την τρομερή καρφωτή κεφαλιά του Πελεγκρίνο. Ενώ η Μπόντο έφτασε και πολύ κοντά και σε δεύτερο γκολ, όμως ο Ντόμινικ Λιβάκοβιτς κράτησε το σκορ στο 1-0.

Στο δεύτερο μέρος οι Κροάτες στάθηκαν άτυχοι, αφού έφτασαν στην πηγή ουκ ολίγες φορές, αλλά δεν ήπιαν νερό. Βέβαια, ο επαναληπτικός θα είναι στην έδρα τους, και όπως έχει αποδείξει η Ντιναμό στο παρελθόν, το «σπίτι» της είναι αρκετά δυνατό.

Οι ενδεκάδες:

Μπόντο Γκλιμτ: Χάικιν, Σάμπστεντ, Αμούντσεν, Χόιμπρατεν, Γουεμπανγκομό, Χάγκεν, Φέτλεσεν, Σάλτνες, Μβουκά, Πελεγκρίνο, Σάλβεσεν

Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Λιβάκοβιτς, Ριστόβσκι, Σούτσλο, Λαούριτσεν, Λιούμπιτσιτς, Αντέμι, Μίσιτς, Όρσιτς, Μπατουρίνα, Σπίκιτς, Ντίρμιτς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0