Football Talk

Ρέιντζερς - Αϊντχόφεν 2-2: Συνέχισε το σερί του ο Τσόλακ - Το εισιτήριο κρίνεται πλέον στην Ολλανδία (video)

Ρέιντζερς - Αϊντχόφεν 2-2: Συνέχισε το σερί του ο Τσόλακ - Το εισιτήριο κρίνεται πλέον στην Ολλανδία (video)
Το Στάδιο Άιμπροξ υποδέχτηκε την Αϊντχόφεν, η οποία ήρθε ισόπαλη με σκορ 2-2 απέναντι στην Ρέϊντζερς και πλέον το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League κρίνεται στην Ολλανδία. Εξαιρετικός ο Αντόνιο Τσόλακ, ο οποίος σκόραρε για τέταρτη σερί αναμέτρηση με τη φανέλα των μπλε.

Εναλλαγές συναισθημάτων είχε η αναμέτρηση των ομάδων δύο παλιών γνώριμων, καθώς οι Ολλανδοί Φαν Μπρόχροστ και Φαν Νίστελροϊ ήρθαν ισόπαλοι στη Γλασκώβη. Το 1-1 προήλθε από τον Τσόλακ, με τον άλλοτε επιθετικό του ΠΑΟΚ να συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις στην Σκωτία, ενώ από πλευράς Αϊντχόφεν και τα δύο γκολ προήλθαν από τον διαφαινόμενο στόχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάκπο.


Γεμάτο συγκινήσεις αποδείχθηκε το πρώτο μέρος, το οποίος μέχρι και το 36ο λεπτό δεν έδειχνε ότι θα είχε μεγάλες στιγμές. Κι όμως μία εκτέλεση κόρνερ του Χάκπο που οδήγησε σε αδράνεια την άμυνα των γηπεδούχων, βρήκε ολομόναχο τον Σανγκαρέ, ο οποίος σκόραρε ανενόχλητος με αριστερό σουτ στην εστία του ΜακΛάφλιν

 

Ακολούθησε η ισοφάριση από τον Αντόνιο Τσόλακ στο 40΄ο οποίος έσβησε το χαμόγελο από τους παίκτες της Αϊντχόφεν... έπειτα από σέντρα του Ταβερνίερ και εξαιρετικό τελείωμα στην δεξιά γωνία των Ολλανδών .


Πανομοιότυπη η εικόνα και του δευτέρου ημιχρόνου, μόνο που αυτή την φορά αντιστράφηκαν οι ρόλοι. Είκοσι λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90', ήρθε η ανατροπή, όταν ο Λόρενς πήρε φόρα και εκτέλεσε φάουλ από απόσταση, με τον Μπενίτεθ να κάνει ολέθριο λάθος και να στέλνει ουσιαστικά την μπάλα στα δικά του δίχτυα.

Μόλις λίγες στιγμές κράτησε η χαρά της Ρείντζερς, καθώς ξανά από στημένο του Χάκπο, αυτή τη φορά ο Ομπίσπο βρέθηκε μόνος του στην καρδιά της περιοχής και πλήγωσε τους γηπεδούχους με κεφαλιά.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

 

Ρέιντζερς: MακΛάφλιν, Μπάρισιτς, Γκόλντσον, Σαντς, Ταβερνιέρ, Λόρενς, Ντέιβις (70' Καμαρά), Λούντστραμ, Τίλμαν (71' Ράιτ), Κεντ, Τσόλακ

Αϊντχόφεν: Μπενίτεθ, Τέζε, Ραμάλιο, Ομπίσπο (79' Μπρεθγουέιτ), Μαξ, Γκουτιέρες, Φέερμαν, Σανγκαρέ, Χάκπο, Σαλιμπάρι, Ντε Γιονγκ

Αντώνης Νιανιάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0