Football Talk

Η απονομή και οι δηλώσεις της «χρυσής» Αντιγόνης Ντρισμπιώτη! (video)

Η απονομή και οι δηλώσεις της «χρυσής» Αντιγόνης Ντρισμπιώτη! (video)
Απίστευτη, «μυθική», ιστορική η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 35 χλμ βάδην, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου!

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έκανε περήφανη όλη την Ελλάδα κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στα 35 χλμ βάδην, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου! Φανερά συγκινημένη η Ελληνίδα πρωταθλήτρια παρέλαβε το μετάλλιό της υπό τους ήχους του Εθνικού ύμνου.

Ειδικότερα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, με καταγωγή από την Καρδίτσα, έγραψε τη δική της ιστορία, καθώς στο πρώτο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υπήρξε κούρσα στα 35 χλμ, τερμάτισε στην πρώτη θέση με χρόνο 2:46:58!

Tα περάσματά της

5ο χλμ. 24:33 (2η)
10ο χλμ. 48:46 (2η)
15ο χλμ. 1:13.03 (2η)
20ό χλμ. 1:36.48 (1η)
25ο χλμ. 2:00.26 (1η)
30ό χλμ. 2:23.33 (1η)
35ο χλμ. 2:47:00 (1η)

Η ανάκρουση του Εθνικού ύμνου:

Οι δηλώσεις της:

«Καμιά φορά αξίζει τον κόπο να λείπεις καιρό από το σπίτι. Ήταν 3,5 μήνες, δεν το έχω ξανακάνει ποτέ. Ευχαριστώ τους φίλους μου που μου το επέτρεψαν, την οικογένειά μου. Είμαι συγκινημένη, είμαι πολύ χαρούμενη, έφτασα στην κορυφή του κόσμου και τώρα στην κορυφή της Ευρώπης.

Όλα έχουν την εξήγησή τους. Έχω αλλάξει προπονητή τα τελευταία 3 χρόνια. Προπονούμαι με τον Κύριο Κεφαλόπουλο, κάνω σωστή προπόνηση, δίνει πάντα τις κατάλληλες συμβουλές. Μελετήσαμε καλά τις συναθλήτριές μου, ήξερα πότε έπρεπε να κάνω το επόμενο βήμα να τις περάσω, η χημεία με τον προπονητή είναι καταπληκτική.

Ήμουν γυμνασμένη, δεν φοβόμουν, κάνω τα διπλάσια χιλιόμετρα από όσα έκανα πριν και δεν ένιωθα πως υπολείπομαι κάτι σε σχέση με τις άλλες αθλήτριες. Με βοήθησε και η ξεκούραση στην Ιταλία. Ήρθαμε από το Όρεγκον για μία ημέρα στην Ελλάδα, μετά στην Ιταλία και ένιωθα καλά. Δεν κουράστηκα μέχρι τα 25 χλμ, μετρά ανέβασα ρυθμό για να λέω ότι έκανα αγώνα.»

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0