Football Talk

Γιουβέντους- Σασουόλο 3-0: Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο και... Βλάχοβιτς! (video)

Γιουβέντους- Σασουόλο 3-0: Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο και... Βλάχοβιτς! (video)
Νικηφόρα πρεμιέρα για την Γιουβέντους η οποία επικράτησε στην έδρα της επί της Σασουόλο με 3-0, με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ντούσαν Βλάχοβιτς.

So far so good, λένε στην Αγγλία και η ομάδα του Αλέγκρι φρόντισε να μην έχει προβλήματα με το καλημέρα. Βλάχοβιτς και Ντι Μαρία συνέθεσαν ένα εξαιρετικό δίδυμο, μόνιμη πηγή απειλής για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι ήταν στη μεγαλύτερη διάρκεια καλύτεροι, αλλά πληγώθηκαν από την αμυντική τους αστάθεια. Βασικός ξεκίνησε και ο Γιώργος Κυριακόπουλος, ο οποίος αγωνίστηκε για 59' λεπτά. 

Θα μπορούσε κανείς να πει αδικημένη την Σασουόλο στο πρώτο ημίχρονο καθώς παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο και έμοιαζε συνεχώς πως βρισκόταν κοντά σε ένα γκολ. Αντίθετα στη ροή του αγώνα αυτό ήρθε από την Γιούβε, όταν στο 26ο λεπτό ο Ντι Μαρία υποδέχτηκε σέντρα του Άλεξ Σάντρο και έστειλε την μπάλα με υποδειγματικό βολέ στα δίχτυα. 

Η ατυχία χτύπησε κόκκινο για τους φιλοξενούμενους ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του 45λέπτου, όταν ο Βλάχοβιτς έπεσε στην περιοχή και κέρδισε πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε, σημειώνοντας το γκολ υπ' αριθμόν 52 στην Serie A.

Στο ίδιο τέμπο και το δεύτερο μέρος, με την Σασουόλο να έχει σταθερά την πρωτιά στις ευκαιρίες, αλλά την «Γηραιά Κυρία» να βρίσκει και πάλι τρόπο να την πληγώσει. Δεύτερο γκολ για τον Σέρβο επιθετικό, ο οποίος είδε τον Ντι Μαρία να του πασάρει, την μπάλα να κοντράρει και εν τέλει να τον βγάζει σε πλεονεκτική θέση... για να βρει δίχτυα με προβολή!

Δείτε τις συνθέσεις των ομάδων

Γιουβέντους: Πέριν, Άλεξ Σάντρο (61' Ντε Σίλιο), Μπρέμερ, Μπονούτσι, Ντανίλο, Κουαδράδο (61' Κόστιτς),  Λοκατέλι (76' Ροβέλα), Ζακάρια, ΜακΚένι (76' Σούλε), Ντι Μαρία (66' Μιρέτι), Βλάχοβιτς

Σασουόλο: Κονσίλι, Μουλντούρ, Αϊχάν, Φεράρι, Ροζέριο, Θόρστβεντ (80' Χαραουί), Ματέους Ενρίκε, Φρατέσι (80' Σεϊντέ), Μπεράρντι, Κυριακόπουλος (59' Πιναμόντι), Ντεφρέλ (46' Ρασπαντόρι)

Αντώνης Νιανιάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0