Football Talk

Χαμός με Τούχελ και Κόντε - Ήρθαν στα χέρια και απειλήθηκε γενική σύρραξη! (video)

Χαμός με Τούχελ και Κόντε - Ήρθαν στα χέρια και απειλήθηκε γενική σύρραξη! (video)

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο πρώτο ντέρμπι της Premier League στην σεζόν ανάμεσα στην Τσέλσι και την Τότεναμ, με το ματς να ολοκληρώνεται ισόπαλο (2-2), αλλά τους Τόμας Τούχελ και Αντόνιο Κόντε, να ξεφεύγουν σε δύο περιπτώσεις, με το… ξύλο μεταξύ τους να μην είναι μακριά!

Και όμως, αυτά συμβαίνουν και στην Premier League. Ήταν ντέρμπι του Λονδίνου, ήταν το πρώτο ντέρμπι της σεζόν. Είχε τρία γκολ μετά το 70ο λεπτό. Δεν ήταν εύκολα διαχειρίσιμο, με το τελικό 2-2 να μας κάνει να αναμένουμε με… αγωνία το «Τούχελ εναντίον Κόντε», στην ρεβάνς του δεύτερου γύρου.

Πώς όμως φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Όλα ξεκίνησαν στο 69ο λεπτό. Η Τσέλσι προηγείται με 1-0, ο Χάβερτς μαρκάρεται από πίσω, ο διαιτητής δεν σφυρίζει κάτι και η φάση συνεχίζεται. Η Τότεναμ επιτίθεται, ο Σον χάνει από τον Ζορζίνιο και κερδίζει ξανά την μπάλα και αυτή φτάνει στον Χόιμπιεργκ, που πετυχαίνει το πρώτο γκολ της ομάδας του κόντρα στους «μπλε» μετά από σχεδόν 800 λεπτά!

Έπονται απίστευτες σκηνές, που τουλάχιστον στην Premier League, δεν αποτελούν συχνό φαινόμενο. Ο Κόντε πανηγυρίζει έξαλλα, κάνει το ίδιο μπροστά στον Τόμας Τούχελ και οι δύο προπονητές λίγο μένει να πιαστούν στα χέρια. Η κατάληξη της φάσης; Γκολ, κανένα φάουλ, 1-1 και από μία κίτρινη στους δύο προπονητές!

Άπαντες πίστευαν πως η κατάσταση ξέφυγε για μία στιγμή. Τι άλλο θα μπορούσε να συμβεί; Και όμως! Η Τσέλσι ανακτά το προβάδισμα, με τον Τούχελ να πανηγυρίζει αυτή την φορά αυτός... προκλητικά, ο Κέιν ισοφαρίζει με το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα και το πράγμα ξεφεύγει κατά τις τυπικές χειραψίες.
FaI4qrNWYAAJ1oF_-_Αντιγραφή.jpg

Αμφότεροι είναι εκνευρισμένοι, ο Ιταλός έδωσε το χέρι του στον Γερμανό, ο δεύτερος δεν τον άφησε και τον έφερε κοντά του και τα «αίματα άναψαν» και πάλι! Αποβάλλονται και οι δύο, το ματς είναι ισόπαλο και αυτό δεν αλλάζει και το… τρίτο ημίχρονο αναμένεται στη συνέντευξη Τύπου!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0