Football Talk

Μπαρτσελόνα: Η Ράγιο την «μπλόκαρε» ξανά, αλλά ο πραγματικός κακός της δαίμονας είναι άλλος! (video)

Μπαρτσελόνα: Η Ράγιο την «μπλόκαρε» ξανά, αλλά ο πραγματικός κακός της δαίμονας είναι άλλος! (video)
«Ράγιο Βαγιεκάνο, ο κακός δαίμονας της Μπαρτσελόνα». Ναι, έμεινε για τρίτο σερί ματς αήττητη κόντρα στους «μπλαουγκράνα», αλλά μήπως υπάρχει άλλη ομάδα της La Liga, που της ταιριάζει περισσότερο ο χαρακτηρισμός;

Γράφτηκε από πολλούς, κι εν τέλει έγινε. Η Ράγιο Βαγιεκάνο κατάφερε για τρίτη σερί φορά να «φρενάρει» την Μπαρτσελόνα, χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ.

Ο Ιραόλα «έγραψε» ιστορία, ως ο πρώτος προπονητής που στις πρώτες τρεις αναμετρήσεις του με τους «μπλαουγκράνα» δεν φεύγει με «σκυμμένο» το κεφάλι, ενώ μία ήττα στο συγκεκριμένο ματς, θα ανάγκαζε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να «ξεσκονίσει» τα βιβλία του, ώστε να φτάσει έως το 1958. Τότε που η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να την κερδίσει τρεις συνεχόμενες φορές, σε αγώνες πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας του ισπανικού ποδοσφαίρου και ως σήμερα, παραμένει η μόνη που το έχει πράξει.


Δευτερόλεπτα μετά τη λήξη της αναμέτρησης, τα social media πήραν «φωτιά». «Ράγιο Βαγιεκάνο , ο κακός δαίμονας της Μπαρτσελόνα».

Κι όμως, ως ένα σημείο έκαναν λάθος. Υπάρχει άλλη ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο για τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό την τελευταία διετία.

Όχι. Δεν πρόκειται ούτε για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ούτε την Ατλέτικο, ούτε κάποια άλλη από τις παραδοσιακές δυνάμεις, αλλά για την Κάντιθ!

Ανέβηκε ξανά στα μεγάλα «σαλόνια» μετά από 15 χρόνια, και με το... καλημέρα, στη σεζόν 2020/21, κατάφερε να κερδίσει τους Καταλανούς και στα τρία ματς που ακολούθησαν σημείωσε δύο ισοπαλίες και μία νίκη. Εν ολίγοις, επί δύο σεζόν παρέμεινε αήττητη στις μεταξύ τους «μάχες», με τον νυν χαφ της ΑΕΚ, Γενς Γιόνσον, παρόντα.

Σε έναν μήνα περίπου, στις 10 Σεπτεμβρίου, συναντιούνται ξανά. Μία «χρυσή» ευκαιρία για να δοθεί συνέχεια στο σερί που «τρέχει» επί δύο χρόνια ή να σταματήσει.

Ό,τι κι αν επιφυλάσσει το μέλλον, πάντως, ο τίτλος έχει κερδιθεί με το «σπαθί» της: Κάντιθ, ο κακός «δαίμονας» της Μπαρτσελόνα!

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0