Football Talk

Τα πήρε με τον Νέβιλ ο Ρέντναπ: «Κοίτα με όταν σου μιλάω»! (video)

Τα πήρε με τον Νέβιλ ο Ρέντναπ: «Κοίτα με όταν σου μιλάω»! (video)
Έντονο διάλογο είχαν ο Γκάρι Νέβιλ και ο Τζέιμι Ρέντναπ μπροστά στη κάμερα του SkySports αμέσως μετά το 4-0 της Μπρέντφορντ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ μάλιστα να ανεβάζει τον τόνο και να ζητά την προσοχή του άλλοτε αρχηγού των «κόκκινων διαβόλων». 


Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ του Γκάρι Νέβιλ και του Τζέιμι Ρέντναπ, με τους δύο παλαίμαχους άσους να έχουν έντονο διάλογο μπροστά στη κάμερα του SkySports, όπου σχολίασαν την βαριά ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Μπρέντφορντ με 4-0.

Ο Νέβιλ επέμενε πως το μεγαλύτερο πρόβλημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι οι ιδιοκτήτες του συλλόγου και πως είναι επιτακτική ανάγκη να φύγουν πλέον και ν' απελευθερώσουν το κλαμπ. Ο Ρέντναπ τα έβαζε συνεχώς με τους ποδοσφαιριστές και τόνιζε πως: «Δηλαδή όταν φύγουν οι ιδιοκτήτες οι ποδοσφαιριστές αμέσως θα βελτιωθούν;». 

Σε κάποιο σημείο, μάλιστα, οι τόνοι ανέβηκαν, ο Τζέιμι Ρέντναπ αντιλήφθηκε ότι ο Νέβιλ δεν τον κοιτούσε καν και ζήτησε σε έντονο ύφος την προσοχή του λέγοντας στο μικρόφωνο: «Κοίτα με όταν σου μιλάω». 

Παρ' όλα αυτά, ο άλλοτε αμυντικός της Γιουνάιτεντ συμφώνησε σε όλα και επανέλαβε πως οι νυν ποδοσφαιριστές της ομάδας του Μάντσεστερ έχουν αποδείξει πως δεν έχουν προσωπικότητα και λείπει η ηγετική φυσιογνωμία από τ' αποδυτήρια... 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0