Football Talk

Τσάβι: «Είμαστε απογοητευμένοι – Πρέπει να υπάρχει καθαρός χρόνος για ποδόσφαιρο»

Τσάβι: «Είμαστε απογοητευμένοι – Πρέπει να υπάρχει καθαρός χρόνος για ποδόσφαιρο»

Για την ισοπαλία επί της Ράγιο Βαγιεκάνο αναφέρθηκε ο Τσάβι, ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα των καθυστερήσεων από τους αντιπάλους.

Το πρώτο… σοκ στη La Liga έγινε από τη Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» παρότι είχαν όλα τους τα όπλα, δεν κατάφεραν να κερδίσουν τη Ράγιο Βαγιεκάνο (0-0).

Ο Τσάβι έδειξε την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα, ωστόσο αναφέρθηκε στο θέμα του καθαρού χρόνου στο ποδόσφαιρο, λόγω των καθυστερήσεων από τη Ράγιο.

Αναλυτικά είπε:

«Καταλαβαίνω την απογοήτευση, είχαμε δημιουργήσει πολλές προσδοκίες. Πρέπει να αναλύσουμε καλά το παιχνίδι, να βελτιωθούμε, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να πιστεύουμε στο μοντέλο.

Δεν θέλω να ψάχνω δικαιολογίες. Θέλω μόνο εξηγήσεις. Καλύτερα να υπάρχουν υψηλές προσδοκίες. Είμαι ο πρώτος που αποδέχομαι αυτές τις προσδοκίες. Ίσως, ψάχνοντας μια εξήγηση, να μας άγχωσα λίγο περισσότερο. Μας έλειπε η αποτελεσματικότητα. Ήταν ένας αγώνας που μπορούσαμε να τον κερδίσουμε καλά.

Είναι ο στόχος η επιστροφή στους τίτλους. Πρέπει να αναλύσουμε και να βελτιωθούμε. Αλλά αυτή τη σεζόν ο στόχος είναι να κερδίσουμε τίτλους. Αυτό δεν αλλάζει. Αν δεν πάρουμε, θα είναι απογοητευτικό για εμένα και για τον σύλλογο»

Τέλος ερωτηθείς για τις καθυστερήσεις και το αν χρειάζεται να εφαρμοστεί στο ποδόσφαιρο ο καθαρός χρόνος παιχνιδιού: «Τις προάλλες είχαμε συνάντηση με τους διαιτητές. Μου φαίνεται γελοίο που δεν εφαρμόζεται ο καθαρός χρόνος στο ποδόσφαιρο. Τι περιμένουμε; Νομίζω ότι κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας. Δεν έχει βάλει η UEFA το δίκαιο παιχνίδι; Αυτό είναι το δίκαιο παιχνίδι»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0