Football Talk

Super League: Τα τατουάζ των νέων παικτών, λένε πολλά για το ποιοι είναι!

Super League: Τα τατουάζ των νέων παικτών, λένε πολλά για το ποιοι είναι!

Θες να μάθεις περισσότερα για τον παίκτη που πήρε η ομάδα σου; Μια μικρή ματιά στα χέρια του ίσως να σε βοηθήσει.

Νέα σεζόν, νέες μεταγραφές, νέα πρόσωπα. Κάθε μεταγραφική περίοδο το ενδιαφέρον και το σασπένς φτάνουν στα ύψη για το ποιους/πόσους ποδοσφαιριστές θα αγοράσει η κάθε ομάδα και –φυσικά– αυτό που «καίει» είναι το αν θα μπορέσει να αποδώσει αναλόγως στον αγωνιστικό χώρο.

Θέματα, βίντεο, αναλύσεις. Όλα αυτά για να έχουμε μια ιδέα του τι είναι ικανός να κάνει ο καθένας. Δεν πρέπει όμως να δοθεί έμφαση και στον χαρακτήρα, ο οποίος παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο επίσης;

Ένας ιδιαίτερος, ωστόσο πιθανός, τρόπος είναι το να κοιτάξεις τα… τατουάζ! Ναι καλά διαβάσατε, τατουάζ. Μπορεί να φανεί κάπως κουλό όμως έτσι είναι ακόμη πιο εύκολο να δεις ορισμένα πράγματα που μπορεί να έχουν σημασία για τον καθένα, κάποια πιστεύω του ή απλώς το γούστο του! Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι φέτος έγιναν κάτοικοι Super League – ή ήταν ήδη και άλλαξαν ομάδα – και η εμφάνισή τους μπορεί να μιλήσει, μέχρι ενός σημείου, πριν το κάνουν οι ίδιοι…

Αντρέ Γκρέι (Άρης)

Collage_Maker-14-Aug-2022-12.24-AM.jpg

Αν υπήρχε βραβείο σχετικά στην προκειμένη περίπτωση τότε εύκολα θα πήγαινε σε εκείνον. Τα τατουάζ στην πλάτη του απεικονίζουν ορισμένους ανθρώπους οι οποίοι άφησαν όπως οι Νέλσον Μαντέλα, Μπομπ Μάρλεϊ ή Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.Στο στήθος του δε, μπορούμε να δούμε μέχρι και τον Λεωνίδα!

Σίμε Βρσάλικο (Ολυμπιακός)

Collage_Maker-14-Aug-2022-12.25-AM.jpg

Η… πλάτη του έχει γίνει επίσης viral, με το σχέδιο μιας γυναίκας που κρατά ένα μωρό να ξεχωρίζει. Στο κάτω μέρος διακρίνεται ο Μυστικός Δείπνος, ενώ γενικά βλέπουμε ορισμένα σχέδια όπως καρδιές, διαμάντια ή αγγέλους.

Νίκος Ιωαννίδης (Ιωνικός)

Collage_Maker-14-Aug-2022-12.26-AM.jpg

Στο αριστερό του χέρι ξεχωρίζει μια μεγάλη προσωπογραφία του σταυρωμένου Ιησού.

Μπράντον Τόμας (ΠΑΟΚ)

Collage_Maker-14-Aug-2022-12.27-AM.jpg

Φέρτε ένα βραβείο και εδώ…! Το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ έχει πάει τα τατουάζ σε άλλο επίπεδο, αφού του καλύπτουν σχεδόν ολόκληρο το σώμα. Πέρα από τα πολυάριθμα σχέδια που υπάρχουν, αυτό που προξενεί εντύπωση είναι το δεξί του χέρι από το οποίο ένα μεγάλο κομμάτι είναι όλο μαύρο.

Ντομινίκ Κοτάρσκι (ΠΑΟΚ)

Collage_Maker-14-Aug-2022-12.28-AM.jpg

See the world though children. Το μήνυμα που ξεχωρίζει στα χέρια του «ασπρόμαυρου» πορτιέρο, μαζί με το πορτρέτο μιας γυναίκας.

Μπέντζαμιν Βέρμπιτς (Παναθηναϊκός)

Collage_Maker-14-Aug-2022-12.29-AM.jpg

Επίσης αρκετά σχέδια κι εδώ, με τα τριαντάφυλλα να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Γκονζάλο Άβιλα (Ολυμπιακός)

Collage_Maker-14-Aug-2022-12.30-AM.jpg

Ακόμη μια γυναικεία προσωπογραφεία, όπως και μια τίγρης.

Ορμπελίν Πινέδα (ΑΕΚ)

Collage_Maker-14-Aug-2022-12.32-AM.jpg

Πέραν των σχεδίων, ο μεσοεπιθετικός της «Ένωσης» αφιέρωσε λίγο χώρο στο χέρι του για ένα πολύ ξεχωριστό τατουάζ. Πρόκειται για τα πατουσάκια του νεογέννητου παιδιού του!

Προφανώς η λίστα συνεχίζεται, αυτά ήταν μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα. Όσον αφορά την πρωτοτυπία, χρειαζόμαστε λίγη δουλίτσα σε ορισμένες περιπτώσεις.

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0