Football Talk

Παρί Σεν Ζερμέν – Μονπελιέ 5-2: Από «πεντάρα» σε... πεντάρα οι Παριζιάνοι, με σόου Νεϊμάρ (video)

Παρί Σεν Ζερμέν – Μονπελιέ 5-2: Από «πεντάρα» σε... πεντάρα οι Παριζιάνοι, με σόου Νεϊμάρ (video)
Νέα εμφατική νίκη για την Παρί Σεν Ζερμέν στη Ligue 1, αφού επικράτησε με 5-2 (13/08) της Μονπελιέ, χάρις το σόου του Νεϊμάρ.

Από την πεντάρα της πρεμιέρας στη Ligue 1, κόντρα στην Κλερμόν, σε αυτήν της 2ης αγωνιστικής! Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 5-2 της Μονπελιέ (13/08) και έκανε το 2/2 στο γαλλικό πρωτάθλημα, με δέκα γκολ υπέρ και δύο κατά, μετά από δύο ματς!

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Νεϊμάρ, που σημείωσε δύο γκολ και έθεσε ουσιαστικά τις βάσεις για αυτήν την άνετη επικράτηση. Πέντε γκολ και τρεις ασίστ για τον Βραζιλιάνο, πριν καλά-καλά προλάβει να ξεκινήσει η νέα σεζόν!

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο για τους Παριζιάνους, αφού στο 23ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι, μετά από χέρι του Φερί εντός περιοχής. Ο Κιλιάν Εμπαπέ ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά είδε τον Ομλέν να απομακρύνει και να διατηρεί το 0-0. Η «χαρά» της Μονπελιέ, ωστόσο, δεν κράτησε για πολύ. Αντιθέτως, πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ!

Αρχικά, ο Σατσκό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 39’ για να κάνει το 1-0, ενώ ο Νεϊμάρ πέτυχε εκεί όπου απέτυχε ο Εμπαπέ, μετουσιώνοντας το δεύτερο κερδισμένο πέναλτι για την Παρί, σε γκολ.

Ο Βραζιλιάνος άσος των Παριζιάνων μπήκε με την ίδια «ορμή» και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 51ο  λεπτό πήρε το… ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Η «απάντηση» της Μονπελιέ ήταν άμεση, με τον Χαζρί να μειώνει σε 3-1, μόλις οκτώ λεπτά μετά το γκολ του Νεϊμάρ. Παρόλα αυτά, οι παίκτες του Κριστόφ Γκαλτιέ δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα, αφού στο 69' ο Εμπαπέ επανέφερε τη διαφορά των τριών τερμάτων, κάνοντας το 4-1 από κοντά.

Εν τέλει, ένα γκολ του Ρενάτο Σάντσες στο 87' και ένα υπέροχο του Τσάτο στο 90+1', διαμόρφωσαν το τελικό 5-2, επιβεβαιώνοντας για δεύτερο συνεχόμενο ματς πως όταν η Παρί Σεν Ζερμέν ανεβάσει «ρυθμό», είναι δύσκολο να την ακολουθήσει κάποιος εντός συνόρων.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Παρί Σεν Ζερμέν (Κριστόφ Γκαλτιέ): Ντοναρούμα, Σέρχιο Ράμος, Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Χακίμι (86΄Μουκελέ), Μέντες, Βεράτι (86΄Σάντσες), Βιτίνια (70΄Παρέδες), Νεϊμάρ (90΄Εκιτικέ), Μπαπέ (86΄Σαράμπια)

Μονπελιέ (Ολιβιέ Νταλ΄ Ογκλιό): Ομλέν, Τσάτο, Σάτσκο, Κότσα, Σεντ Λους, Κοτάρντ (86' Φαγιάντ), Σαβανιέ (86' Λερόι), Μαουάσα (70' Σουκέ), Βαχί (79' Σακχό), Φερί, Χαζρί (78' Ζερμέν)
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0