Football Talk

ΑΕΚ: «Τεσσάρα» στην Προοδευτική με Βίντα βασικό και... φουλ για Λαμία

ΑΕΚ: «Τεσσάρα» στην Προοδευτική με Βίντα βασικό και... φουλ για Λαμία
Φιλική «τεσσάρα» της ΑΕΚ επί της Προοδευτικής (13/08), με δύο γκολ του Πινέδα και ανεπίσημο ντεμπούτο του Βίντα, μία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της ομάδα του Ματίας Αλμέιδα στη Super League της σεζόν 2022/23.

Η ΑΕΚ έκανε το 5/5 στις φιλικές αναμετρήσεις που έδωσε το φετινό καλοκαίρι, επικρατώντας με 4-0 της Προοδευτικής (13/08), σε ματς τριών ημιχρόνων που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στο Σεραφείδειο, στο οποίο έκανε ανεπίσημο «ντεμπούτο» ο Ντομαγκόι Βίντα, που πήρε φανέλα βασικού.

Κάπως έτσι, το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα ολοκλήρωσε την καλοκαιρινή του προετοιμασία και επικεντρώνεται, πλέον, στην «πρεμιέρα» του στη Super League της σεζόν 2022/23, κόντρα στη Λαμία το ερχόμενο Σάββατο (20/08, 21:30).

Ο Ορμπελίν Πινέδα άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό, μετά από ενέργεια του Τσούμπερ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 με εξαιρετικό πλασέ. Λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο 45λεπτο, ο Σιμάνσκι βρήκε τον Γιόνσον που έκανε το 3-0.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από τον Μοχαμάντι στο 9ο λεπτό του τρίτου 45λεπτου, με σέντρα-σουτ που βρήκε σε σώμα αντιπάλου και έγραψε το 4-0.

Οι αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων:
ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Τζαβέλλας, Βίντα, Χατζισαφί, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Τσούμπερ, Αμραμπατ, Πινέδα, Μάνταλος, Αραούχο

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Λιβάι Γκαρσία πήρε τη θέση του Μάνταλου (17'), ο Ρότα του Βίντα (20') και ο Μοχαμάντι του Αμραμπατ (37').

Στο τρίτο αγωνίστηκε με τους Αθανασιάδη, Ραντόνια, Μήτογλου, Λάτσι, Μιτάι, Μουστακόπουλο, Φράνσον, Μοχαμάντι, Γιούση, Ρότα, Γκαρσία. Στο 20' βγήκαν οι Ραντόνια, Γιούσης και Λάτσι και μπήκαν οι Κοσίδης, Μισελέν και Αλμπάνης.

Προοδευτική: Αστράς, Αλεξίου, Παρασκευόπουλος, Ποτουρίδης, Αλεξίου, Πατσατζόγλου, Παντελίδης. Μεγαρίτης, Πίσσας, Θεοδωρίδης, Ευθυμίου, Κυριαζής.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0