Football Talk

Σάλκε – Γκλάντμπαχ 2-2: Έσωσαν τον βαθμό στο φινάλε οι «βασιλικοί μπλε» (video)

Σάλκε – Γκλάντμπαχ 2-2: Έσωσαν τον βαθμό στο φινάλε οι «βασιλικοί μπλε» (video)

Αν και είδε την Γκλάντμπαχ να φέρνει τούμπα το ματς υπέρ της, εν τέλει η Σάλκε κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 και να σώσει τον βαθμό στην εντός έδρας πρεμιέρα της για φέτος στην Bundesliga.

Βαθμός στο παραπέντε για την Σάλκε, καθώς αν και βρέθηκε να είναι πίσω στο σκορ με 2-1 απέναντι στη Γκλάντμπαχ, εντέλει κατάφερε να πάρει την ισοπαλία λίγο πριν τη λήξη του αγώνα.

Στο Γκελζενκίρχεν, η Σάλκε υποδέχθηκε την ομάδα της Γκλάντμπαχ για την δεύτερη αγωνιστική της Bundesliga, στον πρώτο εντός έδρας αγώνα των «βασιλικών μπλε» ύστερα από την επιστροφή τους στη πρώτη κατηγορία.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πολύ δυνατά στο ματς. Στο 4’ ο Μορ απείλησε για πρώτη φορά την άμυνα των φιλοξενούμενων, το σουτ όμως ήταν άστοχο. Πέντε λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης θα ντριμπλάρει στην περιοχή του πέναλτι και στη συνέχεια θα δώσει στον Ζαλαζάρ, όμως το σουτ του θα περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ζόμερ. Στο 22’ είναι η σειρά της Γκλάντμπαχ να απειλήσει και μάλιστα να βρεθεί πολύ κοντά στο γκολ ωστόσο ο Τουράμ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σβόλοβ.

Στο 29’ η Σάλκε θα καταφέρει να ανοίξει το σκορ, με τον Μορ να δίνει στον Ζαλαζάρ και αυτός θα χτυπήσει στην αριστερή γωνία του Ζόμερ από τα 25 μέτρα για το 1-0 των γηπεδούχων! Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι δύο ομάδες δεν έχασαν κάποια αξιοσημείωτη ευκαιρία, με την Σάλκε να είναι καλά οργανωμένη και να κρατάει σχετικά εύκολα το υπέρ της 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ρόλοι άλλαξαν. Η Γκλάντμπαχ ήταν πιο δραστήρια σε σχέση με το πρώτο μέρος και κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Τουράμ, καθώς ήταν εκείνος που έδωσε φοβερή ασίστ με τακουνάκι στον Χόφμαν στο 72' για την ισοφάριση της Μπορούσια ενώ ο ίδιος παίκτης στο 78' έκανε την ανατροπή, σκοράροντας με σουτ. Και εκεί που όλα έδειχαν ότι οι φιλοξενούμενοι θα έφευγαν με μεγάλο διπλό από το Γκελζενκίρχεν, ήρθε η φάση στις καθυστερήσεις του αγώνα, με τον Χέρμαν να κάνει χέρι μέσα στην περιοχή, παράβαση η οποία δόθηκε έπειτα από έλεγχο στο VAR. Ο Μπούλτερ δεν έχασε την ευκαιρία και με εύστοχο χτύπημα από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το τελικό 2-2.



Οι ενδεκάδες του αγώνα:

Σάλκε (Κράμερ): Σβόλοβ – Μπρούνερ, Γιόσιντα, Τιό, Άουεγιαν – Κράους, Κραλ (85′ Λάτσα) – Σαλασάρ (66′ Μολέ), Μορ (60′ Λάρσον) – Τερόντε (66′ Πόλτερ), Μπούλτερ.

Γκλάντμπαχ (Φάρκε): Ζόμερ – Σκάλι, Ιτάκουρα, Ελβέντι, Μπενσεμπαϊνί – Κράμερ, Κονέ (88′ Φρίντριχ) – Χόφμαν (88′ Χέρμαν), Νόιχαους, Πλεά – Τουράμ.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0